Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е бе тој Кембав толку опасен? :D:D:D
Дај викнете ме некад да се судриме како Патрик Виера и Рој Кин. :cool:

гајле ти е битно им израмнивме...:icon_lol::icon_lol:

Жал ми беше да го соберам кемба...иначе ќе примавте и поише голови :D
Царе каков прием со глава имаш владеиш у нападот :icon_lol::icon_lol::icon_lol:. Ајде у недела пак?

Проба пак вчера со клизач да ме сопре ама не му успеа :sneaky:

Мамба не одговара на тоа што го пишав на претходната страна пошо знае дека сум у право :icon_lol: :D

Pozdrav do @ob1 [emoji41]
53aef56c2ee20436ad92f5d6a24537bc.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
aбе јас сум да си иаме еден редовен термин да играме...тој период недела од 4...башка не е скапо по 120 од човек доаѓа...ако има заинтересираност да си закажеме...

Vo otsustvo na Riki vcera nemav mnogu rabota,na castiel mu treba partner vo napadot za da funkcionira :D

aбе јас сум да си иаме еден редовен термин да играме...тој период недела од 4...башка не е скапо по 120 од човек доаѓа...ако има заинтересираност да си закажеме...
Прашав јас, све живо е зафатено,преку цела недела, има само еден слободен термин у 10 и 20 у сабота.
Ние терминов го закажавме пошто некои редовни им откажале.

ни од 2-3 негде? нема слободно ?
Абе ваљда ќе се најде редовен некој да откаже, што знам, може тие пак ќе откажат од 4, како што игравме ние, пошто тој рече 2 недели по ред му откажале.

Абе ваљда ќе се најде редовен некој да откаже, што знам, може тие пак ќе откажат од 4, како што игравме ние, пошто тој рече 2 недели по ред му откажале.
епа ако му откажат пат оваа недела да си ги земеме ние за редовно ако има заинтересираност...

@KembaW @RickyLFC9 @wiksa @ob1 @Dr.House @Fastforza заинтересирани сте за такво нешто? и некој друг нормално ако сака нека се јави и така требаат луѓе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom