acermk
лавот во сенка
Добар фудбал падна, што се чудите за головите со глава кога имaа 3ца повисоки од било кој наш играч 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гајле ти е битно им израмнивме...Толку голови со глава не сум примил НИКАД у својот живот.![]()
![]()
![]()
![]()
Царе каков прием со глава имаш владеиш у нападотгајле ти е битно им израмнивме...
Жал ми беше да го соберам кемба...иначе ќе примавте и поише голови![]()
Don't mess with Kemba man. Ќе те изеде за доручек.Кој е бе тој Кембав толку опасен?
Дај викнете ме некад да се судриме како Патрик Виера и Рој Кин.![]()
Прашав јас, све живо е зафатено,преку цела недела, има само еден слободен термин у 10 и 20 у сабота.aбе јас сум да си иаме еден редовен термин да играме...тој период недела од 4...башка не е скапо по 120 од човек доаѓа...ако има заинтересираност да си закажеме...
ни од 2-3 негде? нема слободно ?Прашав јас, све живо е зафатено,преку цела недела, има само еден слободен термин у 10 и 20 у сабота.
Ние терминов го закажавме пошто некои редовни им откажале.
Абе ваљда ќе се најде редовен некој да откаже, што знам, може тие пак ќе откажат од 4, како што игравме ние, пошто тој рече 2 недели по ред му откажале.ни од 2-3 негде? нема слободно ?
епа ако му откажат пат оваа недела да си ги земеме ние за редовно ако има заинтересираност...Абе ваљда ќе се најде редовен некој да откаже, што знам, може тие пак ќе откажат од 4, како што игравме ние, пошто тој рече 2 недели по ред му откажале.
I'm inепа ако му откажат пат оваа недела да си ги земеме ние за редовно ако има заинтересираност...
@KembaW @RickyLFC9 @wiksa @ob1 @Dr.House @Fastforza заинтересирани сте за такво нешто? и некој друг нормално ако сака нека се јави и така требаат луѓе