- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 2.395
4.Mich0MKD ovoj pat idam sigurno1. ob1j
2. castiel
3. TheWhiteMamba

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
4.Mich0MKD ovoj pat idam sigurno1. ob1j
2. castiel
3. TheWhiteMamba
Како бе у право, бегај таму
Една статива мислам дека имавте, и тоа беше, другото се ви отидоа преку/до гол. Другото јас нешто ви фатив, а што да ви праам кога на два пати бев на земја, ни на тебе ни на Маринети мислам дека беше, не ви текна да ме лобнете, немаше шанси да ја фатам. Ти проба да ме лобнеш дури откога станав јас, ама нема, не поминуваат такви фрљотки кај мене
Не е тоа среќа, тоа е вештина на голманот и неснаодливност на напаѓачот![]()
12:12 срамота е да ги лажеш луѓево...некој стварно ќе си помисли 12:8 било12:8[emoji41]
Друга ефтина опција е Сансет кај Бисер, 1200 ми се чини, али лом е теренот кога има балон, кондензира од што е ладно, и ти капе на глава додека играшНе знам дали сте слушнале, али Рики е евреин/егеец малце и нејќе многу да плаќа![]()
Нека не запише за стален од 4..а неделава ќе најдеме друго место ...Сеа му ѕвонев на дечково, вика ќе ми се јави за некој саат за да ми каже за терминов од 4. Ако не е слободен тој, нема ништо слободно у недела, евентуално у 11 и 20 навечер
Му пишав јас на Кавагучи, ќе ми врати ваљда кај и да е.[DOUBLEPOST=1415704992][/DOUBLEPOST]Вака, оваа недела не било слободно, имало некој роденден некое детенце и сакало да го користи теренот, значи било резервирано уште пред 3 недели.
Али дечкото ми рече дека ќе не запише за другата недела, тоа му доаѓа 23 ноември, и рече дека може да не запиша за стален термин ако сакаме.
Сега ќе се јавам у Мондано, тука е малку поскапо да знаете 1600 или 1800, не сум сигурен, да не биде после Мамба не кажал![]()