Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Доаѓам, договорете време и место.

Ја сум за, иако барам право да не бидам клетен за тоа што не ме бива :)
ништо ништо тука се се професионалци, седи бе мирен се собираме од забава и да се истрчаме не се собираме да не скаутираат и да потпишеме договори за гризење :)

До сабајле вака ќе се договараме.

Бујрум во новата тема која ја наменив за да се собереме.

Играме фудбал - 16.07.2013 - СРЕДА!!! [пријавување]

Супер што ја отвори темава и се ама мораш да бидеш поприлагодлив, еве каисер напиша дека му одговара во четврток или за викенд, од другиве никој не се изјаснил кога така што неможеш веднаш да си пишеш дата и ден. Јас се пријавив на таа анкета што си ја отворил ми одговара не ми е проблем ми одговара ама може на некој друг да не му одговара па да ти кликаат само НЕ.
Најубаво тука зашто веќе сите се во оваа тема па да си продолжиме а за термин ќе се договориме накнадно.

Супер што ја отвори темава и се ама мораш да бидеш поприлагодлив, еве каисер напиша дека му одговара во четврток или за викенд, од другиве никој не се изјаснил кога така што неможеш веднаш да си пишеш дата и ден. Јас се пријавив на таа анкета што си ја отворил ми одговара не ми е проблем ми одговара ама може на некој друг да не му одговара па да ти кликаат само НЕ.
Најубаво тука зашто веќе сите се во оваа тема па да си продолжиме а за термин ќе се договориме накнадно.
Тоа е се со договор датумот кој го ставив беше за да имаме престава дека за таа недела повеќето таму кои ќе се изјаснат дека им одговара преку недела тогаш ќе биде преку недела а како што знам јас повеќето кажаа дека им одговара преку недела затоа и ставив среда 19 часот и подолу напишав дека можат да дадат предлог.. не оставив да биде финално. Темата ја отворив за да дојдат и нови кајганџии бидејќи вака само се билдаат мислења и ништо поконкретно...

Јас сум ЗА ако има место .

Па не е баш паметно да сме точно 12 луѓе, дојди шо, може некој ќе не' заебе или извиси, или па ќе се повреди.

Па не е баш паметно да сме точно 12 луѓе, дојди шо, може некој ќе не' заебе или извиси, или па ќе се повреди.
Веќе ќе дојде друг викнав 100% :)

А уште една топка ќе донесе некој?

да да може да се почне и поредовно зашто да не и дај вретете се во оваа тема нема потреба од отварање на нови кога сите веќе си ја пратиме оваа.

Јас сум за, само ќе треба многу побалансирани да бидеме, ја прејак сум со лобчињава што ги давам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom