Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ништо ништо тука се се професионалци, седи бе мирен се собираме од забава и да се истрчаме не се собираме да не скаутираат и да потпишеме договори за гризењеЈа сум за, иако барам право да не бидам клетен за тоа што не ме бива![]()
До сабајле вака ќе се договараме.
Бујрум во новата тема која ја наменив за да се собереме.
Играме фудбал - 16.07.2013 - СРЕДА!!! [пријавување]
Тоа е се со договор датумот кој го ставив беше за да имаме престава дека за таа недела повеќето таму кои ќе се изјаснат дека им одговара преку недела тогаш ќе биде преку недела а како што знам јас повеќето кажаа дека им одговара преку недела затоа и ставив среда 19 часот и подолу напишав дека можат да дадат предлог.. не оставив да биде финално. Темата ја отворив за да дојдат и нови кајганџии бидејќи вака само се билдаат мислења и ништо поконкретно...Супер што ја отвори темава и се ама мораш да бидеш поприлагодлив, еве каисер напиша дека му одговара во четврток или за викенд, од другиве никој не се изјаснил кога така што неможеш веднаш да си пишеш дата и ден. Јас се пријавив на таа анкета што си ја отворил ми одговара не ми е проблем ми одговара ама може на некој друг да не му одговара па да ти кликаат само НЕ.
Најубаво тука зашто веќе сите се во оваа тема па да си продолжиме а за термин ќе се договориме накнадно.
Веќе ќе дојде друг викнав 100%Па не е баш паметно да сме точно 12 луѓе, дојди шо, може некој ќе не' заебе или извиси, или па ќе се повреди.
Искрено, не знам каква е... ХахахаДоговорено, се надевам не е ветрувка од 40 ден, од џамбомала шала
![]()