Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да не си искобам па да ми излезе нешто, али јас сум ин за нареднава.

Ин сум за све што е пред 18ти.

Зашо бе ве снема од темата? На одмор ли ќе идете сите? Дајте пак да се собереме, овој пат ќе се измешаме подобро. @Peja989 , ако толку нема кворум, можеш ли да собереш 5 луѓе? Ако не можеш за у скоро време, за понатака, кога ќе можеш ти - тогаш ќе изиграме.

Зашо бе ве снема од темата? На одмор ли ќе идете сите? Дајте пак да се собереме, овој пат ќе се измешаме подобро. @Peja989 , ако толку нема кворум, можеш ли да собереш 5 луѓе? Ако не можеш за у скоро време, за понатака, кога ќе можеш ти - тогаш ќе изиграме.
Не можам да соберам зошто сите се со одмори, работа али еве го и @Scouser88 ќе го собереме да игра.

кај отворивте бе милион теми како секташи сте од 1 за фудбал договарање 74032184023804823 теми излегоа. И мене ми одговара попладне било кој ден. Еве на пример може пак во четврток да се собереме неам ништо против. Али ако неможе да се собере во четврток за д аму излеземе во пресрет на каисер тогаш може и било кој друг ден

Да не создаваме десет теми нека биде оваа за пријавување за конкретна уталмица а потоа (ако се одигра) ќе ја споиме со генералната дискусија отворена од Ацид.

Не е лошо да почнеме со список и секако ќе се поделиме колку толку равноправно (да не биде ко минатиот пат 10 разлика) :cool:

Дали смее играчи со подпросечни фудбалски способности? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom