Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кога се игра? Ако е пред петок и јас сум за

Се договараме за во четврток од 19:00, ја не се согласувам баш со сатницата, али така стоеше во насловот на темата.

Можам да дојдам ама слаб сум со кондиција :cenzura:

Да знаеш дека сум како левоноги Суки со пораснати осмици :LOL:
И мене ме јебе нешто забот, утре идам на стоматолог.

Али небитно, игравме више, те знам :D

Дечки пак ја отварам темата за четврток 17 јули во ОУ Браќа Рибар затоа што е попрегледно и веднаш знаеме кој ден ќе играме :).

Предлагам да имаме ваква посебна тема за пријавување за одреден ден а по завршување на утакмицата да ја спојат модераторите со главната тема отворена од Ацид. Ако некој има подобар предлог како да ни бидат попрегледни темите односно договарањата нека напише.

Минатата недела игравме во 19:00. Овој пат предлагам 18:30 за да имаме повеќе време но ако на мнозинството им одговара 19:00 не е никаков проблем да почнеме покасно.

Досегашни пријавени (екипите секако ќе ги средиме да бидат горе доле равноправни) :):

@Castiel
@wiksa
@Dr.House
@Peja989
@RickyLFC9
@Cthulhu^
@Kaiser
@Шурикен

Дечки ја отворив пак темата за пријавување за четврток 17 јули во Браќа Рибар:

http://forum.kajgana.com/threads/Ка...17-07-2014-Четврток-18-30h-пријавување.74340/
Неможе да си сериозен, значи ви пишувам неколку теми пратам само и не идам низ се да чепкам, ако темата ми ја нема у надгледувани пиши пропало. Доволно е 1 тема да се има еве сеа се договараме за четврток како што ти одговара немора да отвориш 1000 теми.

Неможе да си сериозен, значи ви пишувам неколку теми пратам само и не идам низ се да чепкам, ако темата ми ја нема у надгледувани пиши пропало. Доволно е 1 тема да се има еве сеа се договараме за четврток како што ти одговара немора да отвориш 1000 теми.

Гледаш дека луѓето прашуваат кога се игра? Не знам што ваква нервоза небаре тимот у фудбал ти загубил :D.

Секогаш сме отварале посебна тема и не знам што го потенцираш четвртокот небаре екстра е четврток за мене се игра, порано исто игравме у четврток, у краен случај кој сакаш ден договори ако не можам нема да дојдам ама нема да се жалам дали биле една или две теми отгворени ;).

Гледаш дека луѓето прашуваат кога се игра? Не знам што ваква нервоза небаре тимот у фудбал ти загубил :D.

Секогаш сме отварале посебна тема и не знам што го потенцираш четвртокот небаре екстра е четврток за мене се игра, порано исто игравме у четврток, у краен случај кој сакаш ден договори ако не можам нема да дојдам ама нема да се жалам дали биле една или две теми отгворени ;).
Лани сите договори идеа во една единствена тема никогас не се отвараше посебна, еден предложуваше дата и време и после тоа се пријавуваа, неам ништо против тебе ама ми е непрегледно така со милион теми. Пример кај што е списокот ете имаше пријавено 56-7 члена веќе, над нив може да стои дата и време и решен проблем. Иначе не викам дека се мести термин само за тебе, сепак се гледа да им одговара на што е можно повеќе членови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom