Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има заинтересираност можно е и јас да се приклучам.

За играње во Скопје сум за не е голем проблем, надвор времето не ми дозволува. Иначе и сеа до 27 сум малку тенок на време ама ако се собереме ќе се потрудам да најдам некој изговор да задоцнам на некое друго место.

Неможе брат фул е све, до септември не примаме нови.:pos:
Еее не знам дали знаеш како беше. Порано исто вака викаа, само сериозно беше. Стварно немаше места за играње. Се тепаа кој да фати. Па по три екипи се правеа, па турнири па табели. Имаше и стрелци и асистенти.
Уште ги барам табелите да ги видиш и никако да ги најдам. Ако ги најдам ќе ги постирам.

Па глеам мене не ме броите. 6 луѓе се собравме, али 12 тешко.[DOUBLEPOST=1397579805][/DOUBLEPOST]Ама стварно многу би сакал да видам како би се покажала репрезентацијата на Кајгана против екипата на @Peja989 , @Чичко Кумплунг или некој друг член кој има своја екипа.

Последно уредено:
Па глеам мене не ме броите. 6 луѓе се собравме, али 12 тешко.[DOUBLEPOST=1397579805][/DOUBLEPOST]Ама стварно многу би сакал да видам како би се покажала репрезентацијата на Кајгана против екипата на @Peja989 , @Чичко Кумплунг или некој друг член кој има своја екипа.
@Saeta Rubia Дечково има екипа :D

Добро би било да се испуцаме на од Работнички теренот.

Брат, ние за на мали голчиња 2 вс 2 неаме играчи, ти викаш за на Работнички каде што играме 8вс8 или 9вс9 :)

Еве и јас ќе играм, Тетекс ако има нешто ѕвони :D

Да не има некој број од игралиштето на Работнички?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom