Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како сакате,ако има заинтересираност,ама слабо :D

Јас пробав да најдам 6 души од форумов а не пак 10-12. Битно нешто слушнав дека повеќето со кои сме се собирале играат и сега но не се организираат тука... но малку е глупаво да не можеме ни 6 души да се собереме и да играме против некој град на пример најактивни се прилепчањи добро би дошло да изиграме некоја утакмица против нив.

Собери 6-7 души дојди Прилеп.

Собери 6-7 души дојди Прилеп.

Ајде другарче ќе гледам да соберам на крај краева ако не им се оди од форумов ќе најдам некои други :D па ќе направиме некоја утакмица (y)

Ајде другарче ќе гледам да соберам на крај краева ако не им се оди од форумов ќе најдам некои други :D па ќе направиме некоја утакмица (y)

Ние имаме доволен број на играч (читај екипи) кои што ќе формираме една и ќе ротираме на секој 2-3 минути. ;)

Само вие ќе ни кажете барем пред 3-4 дена, ние да резервираме ова она и ќе направиме еден фудбал... #борба на титаните#

Ние имаме доволен број на играч (читај екипи) кои што ќе формираме една и ќе ротираме на секој 2-3 минути. ;)

Само вие ќе ни кажете барем пред 3-4 дена, ние да резервираме ова она и ќе направиме еден фудбал... #борба на титаните#
Океј не е проблем само кажи ми како ви одат цените за салата/балон кај вас? име нешто некоја сала со кабина за туширање пошто нели после утакмица не можеш испотен да шеташ :icon_mrgr: а баш сакам да испробаме.

Океј не е проблем само кажи ми како ви одат цените за салата/балон кај вас? име нешто некоја сала со кабина за туширање пошто нели после утакмица не можеш испотен да шеташ :icon_mrgr: а баш сакам да испробаме.

Цената за саат ипол играње во сала "Бонтоно" е 1080 денари.
Цената за саатипол во сала "Македонија" е 800 денари.

Кабина за туширање, жалам ама... нема.

Ваљда мислиш 16.02 дека 6ти пројде, и јас сум за

Да да згрешив, се извинувам. :D За почеток доволно е да сме 10 души...а мислам дека не е толку ладно времево па да не можеме да се собереме 10 души...

До сега сме:

1. .Sky.
2. Dr.House

Доколку има други нека се дополнат во списокот...

Јас ќе потврдам во текот на неделата, моментално не сум у Скопје, коа ќе дојдам ќе пишам пак на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom