Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1. Оb1
2. Castiel
3. BoosterFa
4. Скај
5. Fastforza
6. Nomoregames
7. wiksa
8. колега на викса
9. Cthulhu^

Ај ваљда нема да откажам. Многу ми се игра. И дајте да бидеме 12 кајганџии, ако е за крпени утакмици не мора.

Ok незнаев дека е забрането за обични смртници, чим е толку затворен круг ондак и мене тргни ме уште помалку ми се игра фудбал со кавги и плачење кој кога се пријавил.
ПС за да се отвори профил треба помалку од 2 мин ќе сменеше нешто ако беше нов профил со прво мислење баш во темава се брои тоа за кајганџија?

Ok незнаев дека е забрането за обични смртници, чим е толку затворен круг ондак и мене тргни ме уште помалку ми се игра фудбал со кавги и плачење кој кога се пријавил.
ПС за да се отвори профил треба помалку од 2 мин ќе сменеше нешто ако беше нов профил со прво мислење баш во темава се брои тоа за кајганџија?
Ke igrame preku den be Stefan na site ni odgovara taka vo nedela,a ti viksa ne se nerviraj,nikomu ne mu smeta plus eden covek sto ne e od tuka,ne mislese taka valjda Ctulhu.
Chill

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Брат и друг пат сме носеле други така да донеси го ќе игра. Првиот пат ја кога почнав да собирам луѓе едвај се собравме, покоен боки - секачот како што го викаа, прво доаѓаше ја го пријавував после дури онака му текна да отвори профил.

Викса не се лути, добредојден е колегата. Све е кул.

Брат и друг пат сме носеле други така да донеси го ќе игра. Првиот пат ја кога почнав да собирам луѓе едвај се собравме, покоен боки - секачот како што го викаа, прво доаѓаше ја го пријавував после дури онака му текна да отвори профил.
од што умре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom