Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки од 1 октомври па се до нг ќе бидам Ск, за нареден термин имајте ме на ум за шпиц позицују (y) :D

Да може е боље Блаже сега зашто има покрив сега ама ако планирате за подолго зимоска ќе се мрзне таму.
Мондано нема покрив ама бар зимно време е за нијанса потопло.
Плус термините во Блаже им биле 50 минути и немаат избор за недела, треба да биде или 4-5 напладне или доцна навечер.
А во Мондано има и термин кој релативно одговара на повеќето зашто е недела 19:00 што може да кажеме дека е одлично.
Е сеа да Мондано е поскапо.

50 минути бе, мамата... Додека да се собереме и почнеме, и плус сосе измените, ебате таквиот фудбал. Сум играл зимно време у Мондано и сум смрзнувал и таму, така да исти педерски ствари се дешаваат и у други балони. Изберете терен и да играме :)

Да може е боље Блаже сега зашто има покрив сега ама ако планирате за подолго зимоска ќе се мрзне таму.
Мондано нема покрив ама бар зимно време е за нијанса потопло.
Плус термините во Блаже им биле 50 минути и немаат избор за недела, треба да биде или 4-5 напладне или доцна навечер.
А во Мондано има и термин кој релативно одговара на повеќето зашто е недела 19:00 што може да кажеме дека е одлично.
Е сеа да Мондано е поскапо.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
И полош е теренот у Мондано.

За почеток најбитно е да се собереме и да изиграме, на кој терен мање више битно :D

Јас лично сум поише за сабота, отколку за недела, пошо недела ми е таков ден, све мртво, тмурно, не ми се мрда од дома. Башка и автобусите ги има на пола саат. Али како одлучи мнозинството, така нека биде. :)
За овој викенд
3. BoosterFa

1. Оb1
2.Castiel
3. @BoosterFa Ако живееш некаде од Ѓорче па на кај центар можам јас да те соберам со кола и да те вратам назад...

4. Скај

1. Оb1
2.Castiel
3. @BoosterFa Ако живееш некаде од Ѓорче па на кај центар можам јас да те соберам со кола и да те вратам назад...

4. Скај
Не не од другата страна на Скопје сум ја, кај изгрејсонцето :D

Не не од другата страна на Скопје сум ја, кај изгрејсонцето :D
Ондак ако има некој од таа страна нека те собере.

Еве и за другите кои живеат од Ѓорче па до центар значи не мие проблем 4ца да соберам и да одиме на утакмица. Така да превозот нема да биде проблем.

1. Оb1
2. Castiel
3. BoosterFa
4. Скај
5. Fastforza
6. Nomoregames
7. wiksa
8. kolega(samo ako se igra od 4 ili 5)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom