Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Момци која е бе логиката 3 екипи да играме? На кого му се игра по 10 минути, па после 10 минути да се седи? Нема никаква логика во ова. 4 екипи ако направиме тогаш топ ќе е, може и да си правиме турнирче, односно секоја недела да се менуваат противниците.
Како бе која е логиката, па нели игравме на Работнички така?:pos:

По 20 минути игравме, исто 2 термина, буквално истото ќе биде и сеа(ако сакате и пократко), само место 8+1, 5+1.

Се јебига разбирам јас на никој дека не му се седи на ладно, ама ете остануваат вишок луѓе што им се игра, гледам дека нема никој што кажа категорично НЕ за 3 екипи...

Пак ќе кажам, изјаснете се дали сакате да играме 3 екипи?

Значи комбинацииве сите земајте ги со резерва, зошто ако не е слободен терминот од 3, џабе муабетиве :kuracc:

По 20 минути игравме, исто 2 термина, буквално истото ќе биде и сеа(ако сакате и пократко), само место 8+1, 5+1.

Се јебига разбирам јас на никој дека не му се седи на ладно, ама ете остануваат вишок луѓе што им се игра, гледам дека нема никој што кажа категорично НЕ за 3 екипи...

Значи комбинацииве сите земајте ги со резерва, зошто ако не е слободен терминот од 3, џабе муабетиве :kuracc:
Ако не е слободен од 3 може да е од 5 :kezec:

Тогаш игравме прв пат така, и доаѓаа момци од Прилеп, Куманово, така да оправдан беше таквиот формат, плус игралиштето е поголемо таму. Мене искрено ми нема логика 10 минути да играш а 10 да седиш, да му се мочам на фудбалот таков. Играш ко чоек саат време и тоа е тоа...

Ако не е слободен од 3 може да е од 5 :kezec:
99 посто не е слободен, барем јас не сум видел одкога ќе завршиме да нема после нас екипи.
Ќе се јавам утре да прашам во секој случај, да не нагаѓаме вака.

99 посто не е слободен, барем јас не сум видел одкога ќе завршиме да нема после нас екипи.
Ќе се јавам утре да прашам во секој случај, да не нагаѓаме вака.
Ние сме го виделе за боксинг деј, ти на Бора-Бора на одмор кога си бил.

Ако играме 3 екипи не е тоа тоа...
Нема да се истрчаме ич.
Таман ке се загреаш после на пазуа 10 минути, башка и замени.. и коа ке видиш ни 20 минути не си играл..

Па добро вие фанатици сте, да можете на НГ у 00.00 термин ќе земете да играте :icon_mrgr:
Епа зашто се фанатици затоа сум ги тагнал преку ред. Знам дека во периодот кога беше пишано се на работа а доаѓале и кога по снегоби и на -10 коа се играше и на ден пред испит и никој не им цени тоа. Еве ви нова недела нови луѓе кои наоѓаат замерка зашто бе не се обврзете тие што оваа недела не фатиле место и тие што минатата не фатиле место ќе има и повеќе од 4 екипи ама нешто ве нема да прифатите 3 недели во серија да доаѓате, важно за замерки сте први.

Пс и јас еднаш иницирав 3 екипи со цел да пробам да удоволам на сите што добив за возврат, исмевање дека сум будала што ви се замарам за фудбалчето. Така што искачање у пресрет може да ама за 4 тима мини турнирче да се прави. За 3 тима по 10 мин не ми се игра и на мене.

Sent from my Nexus 7

1 @Fastforza
2 @Del Piero best 10
3 @Cthulhu^
4 @Biomage
5 @Castiel
6 @AleKostov

1 @Saeta Rubia
2 @ricky
3 @ob1
4 @Stefan-kobe
5 @Dr.House
6 @Корисничко име:

@TheWhiteMamba
@KaWa

Преправено, сите што редовно доаѓате ве има на списокот
Мислам дека треба и нова поделба зашто некако нерамномерни ми се тимовиве.

Sent from my Nexus 7
Cek kao go snema vuxan od listava ,a uletaa 2 sto se prijaveni posle mene?Ozb ne sfakjam. Ali aj ko da nema kaj da igram pa ke se zamaram tuka. Have fun :)
P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Чек како ме снема мене од листата и уште ме тагирате за да ви средувам играње фудбал???
Договорете си кој ќе ви се замара за да може да се соберете и него тагирајте го.

Кој курац ви стана бе со фудбалов? дајте никад не сме се карале сеа почнавте....и во право е викса нема право да се буните за некои работи ....што не доаѓавте на -10 да играте? или ладно ви беше? треба ко што си беше кој се први пријавени тие да играат....ако се собереме 4 екипи ќе закажеме уште еден термин ќе праиме ротации...

Кој курац ви стана бе со фудбалов? дајте никад не сме се карале сеа почнавте....и во право е викса нема право да се буните за некои работи ....што не доаѓавте на -10 да играте? или ладно ви беше? треба ко што си беше кој се први пријавени тие да играат....ако се собереме 4 екипи ќе закажеме уште еден термин ќе праиме ротации...

Poso ja zborev so viksa ke ti kazam i tebe,me zabole KUROT za fidbalov iskreno,samo sakav da razberam kako ide delenjeto.I ne se karam ako ne primetubas,i viksa i stefan i pola od ovie sto kje igrate gi znam odamna i mi se drugari.Btw ne znam zaso viksa nema da igra ali ok.I ne se sekiraj za na -10 dali mi bilo ladno,ja kaj so trenirav u sred dekemvri ti ne si ni stapnal.Ajde prijatno.i da,poso ne si primetil,toa e rabotata za koja zborev,ne igraat prvite prijaveni tuku PRIVILEGIRANI,toa bese temata na muabet.Ne znam zaso zborite,zavrsiv so muabetot,vi rekov prijatna igra i gotoo.Chill.

Poso ja zborev so viksa ke ti kazam i tebe,me zabole KUROT za fidbalov iskreno,samo sakav da razberam kako ide delenjeto.I ne se karam ako ne primetubas,i viksa i stefan i pola od ovie sto kje igrate gi znam odamna i mi se drugari.Btw ne znam zaso viksa nema da igra ali ok.I ne se sekiraj za na -10 dali mi bilo ladno,ja kaj so trenirav u sred dekemvri ti ne si ni stapnal.Ajde prijatno.i da,poso ne si primetil,toa e rabotata za koja zborev,ne igraat prvite prijaveni tuku PRIVILEGIRANI,toa bese temata na muabet.Ne znam zaso zborite,zavrsiv so muabetot,vi rekov prijatna igra i gotoo.Chill.

Извини бе дечко ....на северен пол ти тренираше? и да не се караш......земи заплачи уште малку ако не што те нема на список....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom