Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Аее уште 1 голман :D

@Del Piero best 10 Дај една со тебе да играм, со месеци неаме играно од иста :D Или се откажа од мене? (n)

Кажи му на @wiksa јас не правам веќе екипи ниту формати како да се игра. Само потврдувам дека доаѓам и се гледаме во недела. И да го потврдам @Saeta Rubia

се ближи новиот викенд па еве ви ново списоче.
Знам дека некои од вас се на работа па затоа ќе ве тагирам ако неможете полесно е да откажете одколку да нема место

1 @Fastforza
2 @Saeta Rubia
3 @wiksa
4 @Del Piero best 10
5 @Stefan-kobe
6 @Vuxan
7 @Cthulhu^ (да дигнеш малку форма залежан си за празнициве)

терајте до 12 и прекинете по толку играчи ќе се пријавуваме од сега.

@KaWa @TheWhiteMamba @kooperativa @Chejo голманчињава како стојат за во недела од 16 часот???
Браво за ,, ГЕНИЈАЛНАТА " идеа за 7 души шо си имаат сигурно место :aplauz: :cuc:

Јас не сфаќам, како може некој кој воопшто не ни пишал лично на темава дека се пријавува да е ставен пред мене?

Тепачка, тепачка, тепачка!

земете два термини, и со 3 екипи можете да се покриете исто ко на работнички теренот

3 pati im pisav toa,nikoj ne me ebe2%.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Пишав и јас да напраиме 3 тим, ама никој не се огласи дали се согласува.
Како и да е, ќе му се јавам утре на дечкото ќе го прашам за термниот од 3.

Се пријавувам и јас како голман.
Извинете ме со тоа таговите едно друго,набрзинка само да потврдам присуство
(Ако не,играјте викторија на еден гол :P )

За истово се " разговараше " неколку пати досега, од кои последниот пат кога дадов еден предлог со одговор ме удостоија едвај 7-8 мина. Па сега пресметајте . . .

@wiksa те молам преправи ги тимовиве, односно пријавените, како што си е поштено, без да ставаш луѓе преку ред.

Да им се извинам на соиграчите од неделата, не бев спиен, не истрчав ни 500 метра, оваа недела ќе се извадам за претходно :D

Момци која е бе логиката 3 екипи да играме? На кого му се игра по 10 минути, па после 10 минути да се седи? Нема никаква логика во ова. 4 екипи ако направиме тогаш топ ќе е, може и да си правиме турнирче, односно секоја недела да се менуваат противниците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom