Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
па пишете се бе со андреј ајде да направиме 4 тима и мини турнирчиња, рокада на играчи да имаме секоја 3та недела. што викате на тоа???[DOUBLEPOST=1422454826][/DOUBLEPOST]
Toa e таа заинтересираност за кајганџиските дуели... :cool:

Јас кога им зборев пред некое време да продадеме Тв права на Скај или некој друга ТВ никој не ме сфаќаше сериозно,... :pipi:
не го мешај скај сеа, дечкото иде да игра не да снима

А да направиме три екипи за во недела, пошто гледам веќе се пријавивме скоро 15 души ако не се лажам, а сигурно ќе има уште некој што ќе сака(во зависност од слободен термин дали има), знам дека минатите неколку пати ни беше проблем пошто е ладно па да неможе да се седи, сега гледам 11 степени во недела, ќе правиме побрзи партии...Што мислите?

Драга @Redhead , доколку ни дозволиш, јас и уште две форумџики би сакале да дојдеме да гледаме :love:

Хахаха дозволувам дозволувам :D

значи @Redhead ќе ги спреми навијачкиве да има добра атмосфера у недела.
ПС знаете дека се плаќа карта за влез на трибини така?
Картата е останување на топло капучино после мечот.

значи @Redhead ќе ги спреми навијачкиве да има добра атмосфера у недела.
ПС знаете дека се плаќа карта за влез на трибини така?
Картата е останување на топло капучино после мечот.
Ја само ладно пијам :D
Иначе ќе останеме, не е проблем. Редхед веќе почна да не спрема за навивање :oeoeoe:

Аее уште 1 голман :D

@Del Piero best 10 Дај една со тебе да играм, со месеци неаме играно од иста :D Или се откажа од мене? (n)

Сс пријавувам во трет тим, ако се пополни. За саат време се пријавија 12 луѓе..

И ја се пријавувам под услов ако веќе нервозите и одземањето 1/3 од времето на сваџа помеѓу играчите поминало.
Ne se sekiraj,so mene ke bides :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom