Кајганџии, кој каков бизнис работи? Ајде да соработуваме!

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам мед, охридски, најприроден, најдомашен, бел (ливадски цветови и багрем) и црн (костен и сончоглед).

prodavam zajacko meso . Zajacite se odgleduvaat na domasna farma vo s. Dabile Strumicko.

sto ima novo???kako odi prodazba??? razraboti li mreza na prodavnici kade go ima tvoeto zajacko??? sredi li kolenje,skladiranje i dostava po HACCP??? kolkav e realno dnevniot kapacitet???

sto ima novo???kako odi prodazba??? razraboti li mreza na prodavnici kade go ima tvoeto zajacko??? sredi li kolenje,skladiranje i dostava po HACCP??? kolkav e realno dnevniot kapacitet???

Сoncrete немој така со производителов
Па Новата само што дојде ..
.додека се организират рекетариве ...ова инспекторатот на УЈП
па додека се појават на терен со геслото
“доаѓа ѓаолот по своето’’
ќе се накотат зајаците по струмичко...:nesvest:

По образование сум скоро дипломиран електро инжињер инаку работам како фотограф и камерман (претежно свадби и сл).

Имам работено и како сервисер и продавач на компјутери, графички дизајнер и техничар во печатница на брод, монтажер во телевизија, а и продавам мед, грав, ораси......

Свирам со бендот по кафиќи :helou:

Камионски транспорт на било каква стока низ Македонија. За кајганџии има и попуст :smir:

во S.W.A.T Security на објект со 12 фирми :toe:

Меѓународен транспорт и логистика.

Неживотно осигурување :)
Добро,а зошто не работиш животно осигурување? Добив понуда од овие "Croatia osiguranje"-Македонија да го работам животното осигурување,само не знам дали да почнам,нешто ми изгледа дека слабо ќе оди овде во МК тој тип на осигурување.Ако имаш повеќе искуство,дај некој совет,поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom