M
mercenary
Гостин
Не е ова "тотално рангирање" собирање на резултатите од сите лиги?
Ако исклучам некоја лига,ќе неам шанси да бидам меѓу првите.
Ако исклучам некоја лига,ќе неам шанси да бидам меѓу првите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И така немаш шанси да бидеш меѓу првитеНе е ова "тотално рангирање" собирање на резултатите од сите лиги?
Ако исклучам некоја лига,ќе неам шанси да бидам меѓу првите.![]()
Епа сеа, ни се тераш ни се водиш...Не е ова "тотално рангирање" собирање на резултатите од сите лиги?
Ако исклучам некоја лига,ќе неам шанси да бидам меѓу првите.![]()
Ми мириса дека ова се однесува на мојот пост...Се молат сите членови кои имаат проблеми со извршување на логични операции, да поработат на нив со заедно својот педијатар, одделенски раководител, родител или старател. Или, да прочитаат некоја страна наназад.
Јас мислам дека би требало да биде во проценти затоа што може некој од 1000 типувани натпревари 300 да му бидат погодени а некој од 200 типувани 100 да му се погодени и тој шо има поголем процент погодени според мене би било пологично тој да биде прв на листата (или подобро рангиран )
Ова е одговор на постот над мене...Што е погоден натпревар,ако земеш 1бод,2бода или 3 бода?
Неможе ова...
Ми мириса дека ова се однесува на мојот пост...
Ова е одговор на постот над мене...
Јасно е сега?
Користи цитат следен пат, да не дојде до забуна... Мислев прашуваш што е погоден натпреварМи мириса дека ова се однесува на мојот пост...