Кајгана - THE MOVIE!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
тоа со посебно секој да си режира ке му дојде у стилот на филмот "4 Соби" , btw многу добар филм

Eve jas imam iskustvo kako akterka. Doiveav nekolku premieri na pretstavi i eden baksuzen den sve otide vo nevrat. Se rasturi teatarskata ekipa i niedna pretstava ne mozese da se izvede na scena i go napustiv teatarot. Pa ako vi treba sovet za bilo sto moze da vi pomognam.
A imam i nekoi scenarija za filmovi no koga ke najdam slobodna minutka-dve ke sednam i ke vi go napisam.

Гижо напиша:
тоа со посебно секој да си режира ке му дојде у стилот на филмот "4 Соби" , btw многу добар филм
Ненормално добар филм. Ако направиме било што слично, не ни гине Златна Палма!!! 8) 8)

Јас ич не сум по глумата, режијата монтажата......Немам допир со оваа материја. Затоа......„не рачунај на мене ...ла-ла-....“

Ама, некој треба да седи и во публика, да го гледа филмот и да аплаудира,нели? Е па....јас се пријавувам за таа „улога“ ! :wink: :pos:

Мистичен напиша:
Најпрво сценарио кое треба да содржи приказна со мал вовед за ликовите (форумџиите). Нормално потоа и заплет, љубов, компјутерџии фрикови, бељаџии и добри момци, по некоја реална приказна за секого, кајгана собиранките нормално - тоа не обединува сите.

yber-punk atmosfera, cad, mongu cad, kurvi, droga, hakiranje, tehno, hard rock, metal, nok.....................ili ne :D

Ama filmot obavezno pocinje scena u soba, kako kamerata se odzumira od tava u koja se przi kajgana. :pos:

Јас не можам да ви помогнам зашто сум во странство, ама само сакам да кажам дека во филмот освен режисер, сценарист и глумци, потребни се музика, шминкери, светло, сценографија и еден куп асистенти (светло камера итн.) Така да мој совет е да се пријавуваат луѓе и за овие обврски.Со срека и чекам копија.Поздрав. :wink:

Буковец напиша:
Јас не можам да ви помогнам зашто сум во странство, ама само сакам да кажам дека во филмот освен режисер, сценарист и глумци, потребни се музика, шминкери, светло, сценографија и еден куп асистенти (светло камера итн.) Така да мој совет е да се пријавуваат луѓе и за овие обврски.Со срека и чекам копија.Поздрав. :wink:

ехееее, абе они ке прават аматерски филм :pos: нема да го прават War of the worlds :pos:

Е ако де и за аматерски филм треба екипа. Барем јас така мислам.
А какви фрикови за компјутери има по форумов што ти е чудно и такво нешто да излезе :pos:

Не е проблем за тоа. Еден проблем е сценариото, а друг проблем може да биде звукот. Имаме камери кои верувам дека ќе завршат работа, само незнам како ќе испадне звукот...

Треба да се најде јунак со конкретно сценарио, да закажеме почеток и да почнеме. Вака, ако си фантазираме само - нема ништо да направиме. Треба да конкретизираме.

svetla and shit....pf.....pogledneto go Blair Witch Project. Filmot e praven so digitalna kamera i nisto drugo i pak stana svetski hit.

Mene smetajte me vo akterskata ekipa. Imam golemo iskustvo: sum igral ulogi na KRAL i PRINC. Princ bev vo The Merchant of Venice, a kral vo Shrek. Acid seriozno da me smetas vo filmov, ok?

SpAcE_c0wb0y напиша:
Mene smetajte me vo akterskata ekipa. Imam golemo iskustvo: sum igral ulogi na KRAL i PRINC. Princ bev vo The Merchant of Venice, a kral vo Shrek. Acid seriozno da me smetas vo filmov, ok?
Океј бе друже, секој ќе биде тоа за што ќе изрази желба. На пример, кој ќе биде сценарист? Кој е јунакот со добро сценарио? :razmislu:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom