Офчар
The Bite of The Mamba [81]
Acid напиша:На пример, кој ќе биде сценарист? Кој е јунакот со добро сценарио? :razmislu:
Си бил еднаш еден дечко..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:На пример, кој ќе биде сценарист? Кој е јунакот со добро сценарио? :razmislu:
Kude paga Svajcarija da e?OBDN напиша:U sekoj film ima po eden "Striko" od na zapad, nemoj slucajno da zaboravite, mislam deka Storm se kvalifikuva maksimalno....
StormAngel напиша:Kude paga Svajcarija da e?OBDN напиша:U sekoj film ima po eden "Striko" od na zapad, nemoj slucajno da zaboravite, mislam deka Storm se kvalifikuva maksimalno....
Mislam da ne sjebam cela geografija posle.
Hehe, fala sto me mislis OBDN. I sto mislis deka sum kvalifikuvan. :wink:
Офчар напиша:а за филмов, ќе ти испричам у живо, вака ми е компликовано.
али ако ти текиња моделот: 10 неповрзани работи, се сплотуваат у вуна прикаска. ако си го глеал стил магнолиа со том круз шо доби оскари.. ај накратко:
онака на едно место џанаци се бодат или сл., па праат онака некои фаци и муабети, па втора сцена сељаци у кафана (тука ти е тучата), па некои студенти онака у спротивна атмосфера, тишина, бубаат, па после тоа кај вас у фирма некои дизајнери нешо праат, може и ебанка на биро, кој шо праи не е битно, па идат напоредно сцени ама ич ич неповрзани, со неколку групи на ликови, и на крај од секоја група се издвојува по еден и тука се двоумам:
1. идат на кајгана собиранка (филмскиот крај) - и таму имаш металецот се мршти на музиката, сељакот крши флаши, џанакот иде у веце да се штима, курвата се фрцка, ти лапаш пичка, брат ти бистри политика и слични работи))))))
или
2. се логираат на кајгана (покомерцијално звучи): едниот наџанкан, другиот начукан, трет бубал цел ден па сеа стасува да се одмори, друг станува од спиење, некоја мајка го успала детето па се логира, ама онака нешо да се напраи со некоја дискусија (звучи ко реклама - кој шо и да праи, на кајгана иде) и така ги разденува и прикаската завршува со: полиција наоѓа шприц у парк, типот повраќа зашо бил начукан, фуфата добила мензис, студентот станува за на факс, а ти и бро ја едитирате кајгана..
лееееј мајстор сум.