Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mad Maxx напиша:Чисто како идеа...
Иде момак по улица...и иде уште малце...и влегува у нет кафе.Ова денски се дешава.На прв поглед у око му паѓа една лепа цура и малиов гледа стратешки да се постави поблиску до нејзе.Седнува пред пс и девојкава станува и тргнува накај него,насмевки,и го прашува-интернет или игрици?(прашањево е дискутабилно,стручните лица нека помагаат)
Интернет-вика малиов-и девојкава му го уклучува пс-то(она у ствари работи тука.Уште два реда муабет и секој си се забуљува у монитор.
Али малиов со крај на око зирка накај девојкава и гледа кај нејзе на монитор нешто жуто и успева да прочита КАЈГАНА.Заинтригиран,го наоѓа форумов и почиња да чита со поголемо внимание.За кратко време открива тема-КАЈГАНА СОБИР!Станува да си иде после некое време и си вика,мечка страв мене нестрав,и ја прашува девојката за форумов,поточно за собирот.Оваа цела окезена му ги дава потребните информации и го охрабрува да се регистрира и да дојде.
Нормално,ке има забава,пун пенис народ,малиов ке проба да ја шмека кафеџиката,па ке настане туча со некои сељаци од друго друштво,малиов ке се покаже како храбар борец и ке биде прифатен у кајганаши и ке заспијам уште малце![]()
![]()
Ова е у најгруби црти што ми текна у моментов,па креативци,или разработи те ја оваа приказна или давајте нешто подобро :wink:
Ондак,мачору елегантно попунет,еве ви добар почеток.Да не се повторувам,ако фаќа око уклучувајте тоа помошните вијуги и пишувајте фино сценарио,скелетот го имате.Max ludi max, без она, иде момак у нет кафе и гледа девојка, скоро и да се случи така на првиот собир на кајгана.
Два скеча на Шарам-Барам (се сеќава некој на оваа емисија?), две претстави во Битолски Нар. Театар, а од режија - водевме драмска секција во основно школоAcid напиша:Спуку, праќај CV