Kajgana Song Contest (KSC) #6

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку @Filmakedon, таа песна е само препеана од Аца, ако сакаш можеш да учествуваш со оригиналната од Халид Муслимович. Со оваа од Аца можеше на претходниот натпревар "кавери" да излезеш :D

@RickyLFC9 ме интересира песнава у кој жанр спаѓа. Ако е во турбо фолк ја повлекувам Весна и одам со Глоријан до победа.

Па ако го изоставиме Тома од турбофолк, шо реално би било правилно, значи ние да постираме нови песни... или?

I haz a secret weapon

То бе Рики
gunsmilie.png
188882_68624324_69630_67700117_Kolce%20s%20barjakom.gif

Feno-meno-menalno
osećam se
feno-meno-menalno
tura za sve
Feno-meno-menalno
igraš mi ti
feno-meno-menalno
samo nastavi

Инаку @Filmakedon, таа песна е само препеана од Аца, ако сакаш можеш да учествуваш со оригиналната од Халид Муслимович. Со оваа од Аца можеше на претходниот натпревар "кавери" да излезеш :D

Човек учи дур е жив. Иако не знаев дека треба да е од оригиналниот автор, али да не се правдам сега за џабе. Ако немам друг избор ќе одам со оригиналот. Халид звучи победнички.
Ако може некој да го промени, или избрише мојот пост на првата страна ќе биде супер.:)

:pos:
Ова све да клајш во една плејлиста е равно на самоубиство а ак преживејш сигурно психичи и ментало ќе се летниш скорз или женати чотек ќе јајт домати:D.
Играм бе како не и јас ќе стам некој кич све е добредојдено во темава.

Ако се пријави некој со Иза облака од Лепи, има 12 од мене :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom