Kajgana Song Contest (KSC) #6

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Инаку @Filmakedon, таа песна е само препеана од Аца, ако сакаш можеш да учествуваш со оригиналната од Халид Муслимович. Со оваа од Аца можеше на претходниот натпревар "кавери" да излезеш :D

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
@RickyLFC9 ме интересира песнава у кој жанр спаѓа. Ако е во турбо фолк ја повлекувам Весна и одам со Глоријан до победа.

S

StormRage

Гостин
Па ако го изоставиме Тома од турбофолк, шо реално би било правилно, значи ние да постираме нови песни... или?

I haz a secret weapon

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Инаку @Filmakedon, таа песна е само препеана од Аца, ако сакаш можеш да учествуваш со оригиналната од Халид Муслимович. Со оваа од Аца можеше на претходниот натпревар "кавери" да излезеш :D
Човек учи дур е жив. Иако не знаев дека треба да е од оригиналниот автор, али да не се правдам сега за џабе. Ако немам друг избор ќе одам со оригиналот. Халид звучи победнички.
Ако може некој да го промени, или избрише мојот пост на првата страна ќе биде супер.:)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
:pos:
Ова све да клајш во една плејлиста е равно на самоубиство а ак преживејш сигурно психичи и ментало ќе се летниш скорз или женати чотек ќе јајт домати:D.
Играм бе како не и јас ќе стам некој кич све е добредојдено во темава.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Ако се пријави некој со Иза облака од Лепи, има 12 од мене :D

Kajgana Shop

На врв Bottom