Гасам све друго кога ќе ја пуштат на ДМ и само ставам раце на глава и слушам, најчесто не ни пробувам да пеам од што се соживувам. На погреб (патем сакам да бидам кремиран, али нема везе), би сакал еднаш да ја пуштат оваа.
bitch please
kako si sta radiiiiiis, ko se se stobom budiiiiii .....
Мајтапот на страна..стварно е јака ова песна од синан..и другите ми се убај ама ова веќе всрце влегва..Гасам све друго кога ќе ја пуштат на ДМ и само ставам раце на глава и слушам, најчесто не ни пробувам да пеам од што се соживувам. На погреб (патем сакам да бидам кремиран, али нема везе), би сакал еднаш да ја пуштат оваа.
Не е мајтап, сериозно најјака ми е. И Зоко е јака истоМајтапот на страна..стварно е јака ова песна од синан..и другите ми се убај ама ова веќе всрце влегва..
не знам зошто дотолку сеирџиски беше пристапот кон песната ""зоко моја зоко" кога мене стварно ми беше уба
Aca Luukas - KomaНе е мајтап, сериозно најјака ми е. И Зоко е јака исто
Па не ќе може, ако оваа иде ќе треба да се прифатат и тие екс ју, бјело дугме, дивље јагоде и тн.
Ајде бе, ќе ти дадам 20 сликички од Светско.Па не ќе може, ако оваа иде ќе треба да се прифатат и тие екс ју, бјело дугме, дивље јагоде и тн.