Kajgana Song Contest (KSC) #46

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Тема: Тоше Проески

Во секоја земја постојат значајни личности, личности кои се прочуени и подалеку од таа земја, но таа личност секогаш е поврзана со државата од која потекнува. Горд сум што за нас таква личност беше Тоше. Често велам, единствената светла точка во нашава кратка и мизерна историја, единственото нешто со што се гордеам е тоа што можам да кажам дека тој ми бил сограѓанин. Сметам дека заслужено е да посветам барем една ваква тема на него.

Постирајте песни, све што е од него испеано, којзнае колку ги има, а која од која ли е само подобра верувам ќе дознаеме сега :)

Пријавување до: 5 февруари 2015 (четврток) 23:59

Јас се пријавувам со „По тебе“, мојата омилена.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Ми беше страф да кликнам и да отворам, си реков некоја шабанерија да не е..Иначе класиката. Првата негова песна.
Тоше Проески-Пушти Ме

Последно уредено:
S

StormRage

Гостин
Ја неиграм зашто многу ми е бед темава :( А поарно за шабанарии да отвореше тема, барем сите ке ги покажеа музичките алтер-ега :cool:
ај ќе тошехулиме, тоше ти е андерграунд пејач... дури 2 метра, буквално :icon_mrgr:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.114
Поени од реакции
27.658
ај ќе тошехулиме, тоше ти е андерграунд пејач... дури 2 метра, буквално :icon_mrgr:
Хахаххаха :pos:
Не мислев така , него заради целата негова судбина.
А за хулење ни шабанско не е. Барем ке се натпреварувавме кој по сељачка песна ке постираше .

Kajgana Shop

На врв Bottom