Kajgana Song Contest (KSC) #1

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
1,50 коефициент за победа на @Џонтра Волта :icon_lol:
Па ја не знам кај ви бил паметот, како може да не сте ја постирале институцијава во фолк музиката!

Ова ти е исто како Ибрахимовиќ да го купиш у екипа, обавезно имаш титула. :icon_lol::icon_mrgr:

Па ја не знам кај ви бил паметот, како може да не сте ја постирале институцијава во фолк музиката!

Ова ти е исто како Ибрахимовиќ да го купиш у екипа, обавезно имаш титула. :icon_lol::icon_mrgr:
Ваљда никој не сакал толку лесно да победи :icon_lol:.

Иако не сфаќам што се дешава и што е всушност поентата...

Ме претекна. Али си обезбеди еден глас од мене:) и за да можам да те гласам, морам да учествувам:)

Околу гласањето...
Што сајт е тоа ? Од каде ќе знаеме дека некој нема да гласа за себе ? Ако се внесува корисничко име, можеби некој од туѓо име ќе пушта гласови...

Зашто едноставно не гласаме во тема, со мислење ?

Ако ти е проблем броењето на гласовите можам да ти помогнам. Функциите во ексел ќе завршат добра работа :)

Околу гласањето...
Што сајт е тоа ? Од каде ќе знаеме дека некој нема да гласа за себе ? Ако се внесува корисничко име, можеби некој од туѓо име ќе пушта гласови...

Зашто едноставно не гласаме во тема, со мислење ?

Ако ти е проблем броењето на гласовите можам да ти помогнам. Функциите во ексел ќе завршат добра работа :)
Ќе видиш во недела ;) Постапката е многу поедноставна, и на крај приказот на гласовите е многу поубав.

Интересна идеја, не верувам дека ќе имам многу шанси за победа со мојот вкус. Али конкретно за темава знам добра песна :)

Стварно одлична композиција, иако не слушам ваква музика уопште.
Why do you still even bother guys?

Ај и од мене нека тера

Great deceased artist, одлични лирики, таман сум за топ 3 ја мислам.

Последно уредено:

божино ме претркал, мислев и ја таа да ја постирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom