Kajgana Song Contest #339 - Најдобар македонски спот

• Креатор на темата Креатор на темата Darklady
  • Време на започнување Време на започнување
Јебале вас Раде, Пеце, Вртев, Врчак и Студени Нозе. Гледајте малце женска АНАТОМИЈА :drk::drk::drk:

BTW, Дупер стандардно си прават одлични спотчиња, ама овие 2 се врв. Нека седат тука во ревијален дел. :P
Автоматски споено мислење:

Ова некоја цензурирана верзија на песната е, или јас имам Мандела ефект? Поприлично сум сигурен дека вториот стих од рефренот на песнава беше: „за кој кур сте?“

Незнам дали е цензурирана , друга верзија нема на нетов

Ништо парва ме претица на Нокаут спотот ми беше прв на ум.

Јебале вас Раде, Пеце, Вртев, Врчак и Студени Нозе. Гледајте малце женска АНАТОМИЈА :drk::drk::drk:

BTW, Дупер стандардно си прават одлични спотчиња, ама овие 2 се врв. Нека седат тука во ревијален дел. :P

Ова некоја цензурирана верзија на песната е, или јас имам Мандела ефект? Поприлично сум сигурен дека вториот стих од рефренот на песнава беше: „за кој кур сте?“
Џабе јаката путка кога музиката и пеењето е како од тазе воскреснат мртовец од Христос. АиАиаиАи.

Џабе јаката путка кога музиката и пеењето е како од тазе воскреснат мртовец од Христос. АиАиаиАи.
Заборавив да пишам да ставите на mute де. :D

Незнам дали е цензурирана , друга верзија нема на нетов
Еве, знаев дека не бладам. :D

1755622964420.png

Ја најдов и песната, на Spotify, тука нецензурирана, само со explicit знакче: https://open.spotify.com/track/3IcPO0TOFyKmvYXOdcKgBr?si=f3c63d9b5dd34034 ;)

Фрст ерекшн евер , апрувд .
Тоа мора да е Мелани, бом бомба е, со во мојот живот првите видени бели пантолони за кревање на курето :love: Ама никако целосниот спот да се најде онлајн или јас нешто пропуштам одамна :D А овде Ребека ми е најубава икада (y)

Тоа мора да е Мелани, бом бомба е, со во мојот живот првите видени бели пантолони за кревање на курето :love: Ама никако целосниот спот да се најде онлајн или јас нешто пропуштам одамна :D А овде Ребека ми е најубава икада (y)
Дај слика или видео да ја видам Мелани и дали нешто сум пропуштил.

Само оваа минута од спотот ја има на јутјуб јебига.
Не ни треба поише. Најбитниот дел е фатен. Иначе од денешна гледна точка типкава е авион у целото море деформирани пластичарки.
Од тогашна гледна точка типкава е ништо посебно. Со лопата да ги ринеш ги имаше вакви.
Затоа Ребека беше божица на убавината.

Топлес тајланѓанки ти прават масажа во почеток на 90ти сето тоа прикажувано на МТВ. Среќа и го ебаа на Румена тој воук подкастот иначе ќе јадеше гомна како тоа било сексистички, расистички, мизогинистички и што ли уште не.

Почесни спомнувања:

Спотот на Ин на стаклата на зградата на тогашно ЕСМ сегашно ЕВН што го нема.

Колку тапа спотови сте ставиле. Мислам дека прв спот му е, а сепак е врв.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom