Kajgana Song Contest #339 - Најдобар македонски спот

• Креатор на темата Креатор на темата Darklady
  • Време на започнување Време на започнување
Јебале вас Раде, Пеце, Вртев, Врчак и Студени Нозе. Гледајте малце женска АНАТОМИЈА :drk::drk::drk:

BTW, Дупер стандардно си прават одлични спотчиња, ама овие 2 се врв. Нека седат тука во ревијален дел. :P
Автоматски споено мислење:

Ова некоја цензурирана верзија на песната е, или јас имам Мандела ефект? Поприлично сум сигурен дека вториот стих од рефренот на песнава беше: „за кој кур сте?“

Незнам дали е цензурирана , друга верзија нема на нетов

Ништо парва ме претица на Нокаут спотот ми беше прв на ум.

Јебале вас Раде, Пеце, Вртев, Врчак и Студени Нозе. Гледајте малце женска АНАТОМИЈА :drk::drk::drk:

BTW, Дупер стандардно си прават одлични спотчиња, ама овие 2 се врв. Нека седат тука во ревијален дел. :P

Ова некоја цензурирана верзија на песната е, или јас имам Мандела ефект? Поприлично сум сигурен дека вториот стих од рефренот на песнава беше: „за кој кур сте?“
Џабе јаката путка кога музиката и пеењето е како од тазе воскреснат мртовец од Христос. АиАиаиАи.

Џабе јаката путка кога музиката и пеењето е како од тазе воскреснат мртовец од Христос. АиАиаиАи.
Заборавив да пишам да ставите на mute де. :D

Незнам дали е цензурирана , друга верзија нема на нетов
Еве, знаев дека не бладам. :D

1755622964420.png

Ја најдов и песната, на Spotify, тука нецензурирана, само со explicit знакче: https://open.spotify.com/track/3IcPO0TOFyKmvYXOdcKgBr?si=f3c63d9b5dd34034 ;)

Фрст ерекшн евер , апрувд .
Тоа мора да е Мелани, бом бомба е, со во мојот живот првите видени бели пантолони за кревање на курето :love: Ама никако целосниот спот да се најде онлајн или јас нешто пропуштам одамна :D А овде Ребека ми е најубава икада (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom