Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.480
- Поени од реакции
- 10.205
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој посфета од тебе за бијонсета.
Јебале вас Раде, Пеце, Вртев, Врчак и Студени Нозе. Гледајте малце женска АНАТОМИЈА
BTW, Дупер стандардно си прават одлични спотчиња, ама овие 2 се врв. Нека седат тука во ревијален дел.
![]()
DUPER - So tebe ne gledam saat (bejbe)
DUPER - So tebe ne gledam saat (bejbe) | ДУПЕР - Со тебе не гледам саат (бејбе)Музика: Илчо Нечовски, Борис КакуриновТекст: Борис Какуринов, Илчо НечовскиАра...www.youtube.com
![]()
DUPER - Nekazhano
DUPER - Nekazhano | ДУПЕР - Некажано Музика: Борис Какуринов, Илчо Нечовски Текст: Борис Какуринов, Илчо Нечовски Аранжман: Борис Какуринов, Илчо Нечовски...www.youtube.com
Автоматски споено мислење:
Ова некоја цензурирана верзија на песната е, или јас имам Мандела ефект? Поприлично сум сигурен дека вториот стих од рефренот на песнава беше: „за кој кур сте?“
Џабе јаката путка кога музиката и пеењето е како од тазе воскреснат мртовец од Христос. АиАиаиАи.Јебале вас Раде, Пеце, Вртев, Врчак и Студени Нозе. Гледајте малце женска АНАТОМИЈА
BTW, Дупер стандардно си прават одлични спотчиња, ама овие 2 се врв. Нека седат тука во ревијален дел.
![]()
DUPER - So tebe ne gledam saat (bejbe)
DUPER - So tebe ne gledam saat (bejbe) | ДУПЕР - Со тебе не гледам саат (бејбе)Музика: Илчо Нечовски, Борис КакуриновТекст: Борис Какуринов, Илчо НечовскиАра...www.youtube.com
![]()
DUPER - Nekazhano
DUPER - Nekazhano | ДУПЕР - Некажано Музика: Борис Какуринов, Илчо Нечовски Текст: Борис Какуринов, Илчо Нечовски Аранжман: Борис Какуринов, Илчо Нечовски...www.youtube.com
Автоматски споено мислење:
Ова некоја цензурирана верзија на песната е, или јас имам Мандела ефект? Поприлично сум сигурен дека вториот стих од рефренот на песнава беше: „за кој кур сте?“
Заборавив да пишам да ставите на mute де.Џабе јаката путка кога музиката и пеењето е како од тазе воскреснат мртовец од Христос. АиАиаиАи.
Еве, знаев дека не бладам.Незнам дали е цензурирана , друга верзија нема на нетов
Тоа мора да е Мелани, бом бомба е, со во мојот живот првите видени бели пантолони за кревање на куретоФрст ерекшн евер , апрувд .