Веројатно и оваа не се важи, серијата не е завршена, немала финале.
одјавната песна од некое шоу, па да видиме која финална песна на некоја серија ви оставила најголем впечаток досега. Песната или серијата не смее да се повторува.
Започнуваме.
последната песна од последната сцена на некоја серија.
НЕ ЗНАЕ ДА СЕ ОБЈАСНИ САМИОТ ПА КАМОЛИ ДА ГО РАЗБЕРЕМЕначи да појаснам што бара @Tyler Durden ,
Амам бе луѓе, секогаш ми се дешава истово
Конфузно е напишано, и јас не разбрав на почетокот и пријавив погрешна песна, ама веројатно сега имам точно сфатено, не знам.НЕ ЗНАЕ ДА СЕ ОБЈАСНИ САМИОТ ПА КАМОЛИ ДА ГО РАЗБЕРЕМЕ
Ти супер го корегираше но барем самиот да се изрази што сакаше убаво, ни тоа не го срочи како сакашеКонфузно е напишано, и јас не разбрав на почетокот и пријавив погрешна песна, ама веројатно сега имам точно сфатено, не знам.
И јас не знам што сакаат.Се откажувам дефинитивно.Јасно и гласно беше напишано одјавна шпица!
Последна песна, ама од последната епизода, од последната сезона што последна свириИ јас не знам што сакаат.Се откажувам дефинитивно.
Е па ај де, еве @Tyler Durden нека објасни, јас така разбрав - песната со која завршува серијата. Да беше инаку, зошто тогсш, на пример, не ја прифати песната на @bijons или не знам кој беше што ја постира Бољи живот од Дадо Топиќ? Он рече дека само песните на @StoleD , @JagodicaBobica и @Darklady се ОК.Последна песна, ама од последната епизода, од последната сезона што последна свири
Последен пат објаснувам...
а веќе десет души арно си постираа песна... сега испаѓа сите грешно сме разбрале