Буквално во воведов ви е објаснето како на петгодишни деца, ама многу е тешко да се прочитаат и разберат две реченици.
Инаку темата е многу интересна, растени сме со многу квалитетни и легендарни серии со легендарни финалиња, изборот на последната песна го правеше самото финале полегендарно, а и многу песни станаа култни благодарение на финалето. Кога и да ја слушнам Don't Stop Believen' одма ме асоцира на Тони во дајнерот со фамилијата, песната на Сиа одма ме асоцира на Six Feet Under, а доста песни се станати многу популарни откако биле во финалето на некоја серија како Baby Blue во Брејкинг Бед или Come join me the Murder во финалето на СОА. Ова вака сега што ми текнуваат во моментов, плус серии од типот на Scrubs, How I Met Your Mother или Mr Robot со одличен soundtracks и одлични финални песни што буквално ги носеа серии на друго ниво.
Многу поинтересно за разлика од no brainer теми од типот 'лабаво' и слично, во некои други времиња кога форумов беше по жив темата сигурно ќе беше многу пофренквентна, кога на форумов имаше поинтересни ликови. Сега е како да го цитираш Шекспир во меана. Секогаш кога сум учествувал на нечиј друг контест сум ги почитувал правилата на темата без разлика колку и да била глупа темата, така да што сакате постирајте as if I care, не можам да се замарам со глупости.
Тајлер Out.