Kajgana Song Contest #317 - Најдобра последна песна од финале на серија

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Пишува "Opening Credits", ама истата песна ја користат и на крајот од епизодите и на финалето од серијата. Јесте да ги има две финалиња серијава, ама песнава е таму. Исклучок е пилотот, првата епизода која е направена.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.812
Поени од реакции
11.845
Холи фак, само @StoleD, @JagodicaBobica и @Darklady ја сфатиле темата и имаат постирано согласно барањата на самиот натпревар. Амам бе луѓе, секогаш ми се дешава истово, да ви бара човек музичка тема ќе постирате песна, да ви бара интро, ќе постирате задна песна, затоа читајте го воведот на темата пред да постирате. Значи да повторам последната песна од последната сцена на некоја серија.

@DonRistovski од која финална сцена на серија е песнава?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.896
Поени од реакции
37.010
Веројатно и оваа не се важи, серијата не е завршена, немала финале.

Значи да појаснам што бара @Tyler Durden , воедно ќе направам и update на насловот - ПОСЛЕДНА ПЕСНА ОД ФИНАЛЕ (ПОСЛЕДНА ЕПИЗОДА) НА НЕКОЈА СЕРИЈА

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.602
Поени од реакции
37.536
одјавната песна од некое шоу, па да видиме која финална песна на некоја серија ви оставила најголем впечаток досега. Песната или серијата не смее да се повторува.
Започнуваме.
последната песна од последната сцена на некоја серија.

...одјавна песна од некое шоу- финална песна на некоја серија- последна песна од последна сцена на некоја серија :toe:

Последно уредено:
Член од
5 декември 2024
Мислења
78
Поени од реакции
135
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.896
Поени од реакции
37.010
НЕ ЗНАЕ ДА СЕ ОБЈАСНИ САМИОТ ПА КАМОЛИ ДА ГО РАЗБЕРЕМЕ
Конфузно е напишано, и јас не разбрав на почетокот и пријавив погрешна песна, ама веројатно сега имам точно сфатено, не знам. :rolleyes:

Член од
5 декември 2024
Мислења
78
Поени од реакции
135
Конфузно е напишано, и јас не разбрав на почетокот и пријавив погрешна песна, ама веројатно сега имам точно сфатено, не знам. :rolleyes:
Ти супер го корегираше но барем самиот да се изрази што сакаше убаво, ни тоа не го срочи како сакаше

Член од
14 август 2018
Мислења
4.893
Поени од реакции
10.927
И јас не знам што сакаат.Се откажувам дефинитивно.
Последна песна, ама од последната епизода, од последната сезона што последна свири :rolleyes:

Последен пат објаснувам...
а веќе десет души арно си постираа песна... сега испаѓа сите грешно сме разбрале :rolleyes:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.896
Поени од реакции
37.010
Последна песна, ама од последната епизода, од последната сезона што последна свири :rolleyes:

Последен пат објаснувам...
а веќе десет души арно си постираа песна... сега испаѓа сите грешно сме разбрале :rolleyes:
Е па ај де, еве @Tyler Durden нека објасни, јас така разбрав - песната со која завршува серијата. Да беше инаку, зошто тогсш, на пример, не ја прифати песната на @bijons или не знам кој беше што ја постира Бољи живот од Дадо Топиќ? Он рече дека само песните на @StoleD , @JagodicaBobica и @Darklady се ОК.

Kajgana Shop

На врв Bottom