Kajgana Song Contest #264 - James Bond Songs

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.732
Не дека нема, ете, за мене The World is Not Enough е најдобра, само од искуство - на натпревариве тука ретко победува најдобрата, а најчесто победува најпознатата. Ретко кој од тука и ги слуша песните, гласаат само за насловите на крај, а реално, тие 3 песни дека се најновите 3, се и најпопуларни меѓу помладите денес, се вртеа насекаде во изминативе години и затоа во моментов сметам и дека се најпопуларни / најпознати.

Еве уште од сега можам да речам - @The Accountant - мисли наслов на новата тема.
Злате, фала на комплимент, али кај глеаш помлади ? :icon_lol:

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.802
Поени од реакции
2.370
Не дека нема, ете, за мене The World is Not Enough е најдобра, само од искуство - на натпревариве тука ретко победува најдобрата, а најчесто победува најпознатата. Ретко кој од тука и ги слуша песните, гласаат само за насловите на крај, а реално, тие 3 песни дека се најновите 3, се и најпопуларни меѓу помладите денес, се вртеа насекаде во изминативе години и затоа во моментов сметам и дека се најпопуларни / најпознати.

Еве уште од сега можам да речам - @The Accountant - мисли наслов на новата тема.
Хахаха неее, мислам дека друг ќе победи. Не го ни видов твоето мислење кога постирав.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.345
Поени од реакции
5.469
Прв пат гледам дека ова е песна за Џејмс Бонд, мислев дека на ГНР е оригиналната.
Автоматски споено мислење:

Ќе видиш некоја од 80ти ќе победи. Сите сме тука бумери во душа.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Не ми се свиѓаше темава кога ја прочитав. Али сега ги заслушав некои со години што не сум ги пуштил, а некои што никад не сум ги слушал. Уствари многу јаки нумери има за Бонд филмовиве (y)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.911
Поени од реакции
27.186
Не ми се свиѓаше темава кога ја прочитав. Али сега ги заслушав некои со години што не сум ги пуштил, а некои што никад не сум ги слушал. Уствари многу јаки нумери има за Бонд филмовиве (y)
Како за човек што ретко гледа филмови а често слуша различна музика, ќе ме кандисаш да учествувам.
Автоматски споено мислење:

Сачмо си е легенда сам по себе.

Последно уредено:
Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.802
Поени од реакции
2.370

Злате грешка испадна

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom