Pobedi ednas Stairway to Heaven, vo classical rock, izberi druga oti Andrew e nogu los.Led Zeppelin - Stairway to heaven
Пејачот Роберт Плант е да се рече мојот омилен машки вокал.Неговите текстови и гласовни способности како во студио,така и во живо,едноставно ме воодушевуваат.Песната ја одбрав бидејќи едноставно ме допира,како со текстот така и со сите инскрументи кои се вметнати во неа,а верувам и дека секој може да се пронајди во текстот.
To be a rock and not to roll е моментот кога,кога и да го чуам,се ежам и очите ми се полнат со солзи.
Не разбирам, темата ти е за најдобар текст, а велиш да не постираме цели текстови? Што е поентата? Да се надеваме дека членовите сами ќе бараат лирикс по интернет?Само одбегнувајте да ставате цел текст од песната. Во главно требаат ваши зборови за текстот. Може да има само некое делче од текстот што највеќе ви се допаѓа.
видеотејп ама не се пријавувам
Целиот текст:...
concerned (but powerless)
an empowered and informed member of society (pragmatism not idealism)
will not cry in public...
...calm
fitter, healthier and more productive
a pig
in a cage
on antibiotics
Замислата беше да не се оставаат само копи пејст текстови и ние да ги прочитаме, туку да се напише лично мислење за нив, зошто сте ги одбрале, што ве воодушевило и тн. Ако сакате цели текстови, тогаш ставете ги во спојлер, да не зафаќаат многу.Не разбирам, темата ти е за најдобар текст, а велиш да не постираме цели текстови? Што е поентата? Да се надеваме дека членовите сами ќе бараат лирикс по интернет?
Нели не сакаше пак да организираш ?Затоа што сакам гласови.