Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
Енџреј, џубре недно! Само ти од рејдиохедонистиве не си гласал.
Дани фраерот се буни... него кур го боли, организираше џез утакмица, 2ца му се пријавија и нормално дека ќе нема полуфинале.. А ја со 51 луѓе се расправам тука, незнам кај се наоѓам, бем ти и победа и све у пичку матер.Натпреваров без полуфинале е тиња. Има топ песни кои заслужува да се гласаат. Се повлекувам од игра јер не можам да се одлучам за кој, а листава е предолга.
И АКО ТЕ МРЗИ ДА ОГРАНИЗИРАШ ПОЛУФИНАЛЕ ШТО НЕ КАЖА ЌЕ ТЕ ПОДМАЧКАВМЕ СО ПИВО, СКАРА ИЛИ СЛАДОЛЕД МРЗО ЕДНА!
Нели е срамота шо никој се нема пријавено со Massive Attack или рецимо Porcupine Tree? Мислам, брука!Енџреј, џубре недно! Само ти од рејдиохедонистиве не си гласал.
Ех, сега Дани е кривДани фраерот се буни... него кур го боли, организираше џез утакмица, 2ца му се пријавија и нормално дека ќе нема полуфинале.. А ја со 51 луѓе се расправам тука, незнам кај се наоѓам, бем ти и победа и све у пичку матер.
Ај гласај не се заебавај.. не за друго туку ќе бидеш суспендиран за следната утакмица.
Па сеа.....Ех, сега Дани е крив
Ти толку ли се исплаши од мојот коментар, или ми се упикуваш за да те вметнам во некоја статија без паричен надоместок ?
Oд 28 гласачи, само 5 души гласале за тебе. Но...Глејте само ако не тепам има казнени да летаат
Пак комерцијалава че тепа а Ништо..........Oд 28 гласачи, само 5 души гласале за тебе. Но...
1 натпреварувач сеуште нема бодови.
Разликата помеѓу првиот и вториот кој има ист број бодови со третиот е само 7 бода.
Па... не се знае, вториот и третиот такмичар кои имаат исти бодови се од тие вашите, првиот не е.Пак комерцијалава че тепа а Ништо..........
Ooo Хенк шо те гледам чуден. 12-ка за Ио, останатите на тепка ги ставаш.Натпреваров без полуфинале е тиња. Има топ песни кои заслужува да се гласаат. Се повлекувам од игра јер не можам да се одлучам за кој, а листава е предолга.
И АКО ТЕ МРЗИ ДА ОГРАНИЗИРАШ ПОЛУФИНАЛЕ ШТО НЕ КАЖА ЌЕ ТЕ ПОДМАЧКАВМЕ СО ПИВО, СКАРА ИЛИ СЛАДОЛЕД МРЗО ЕДНА!