Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.619
Енџреј, џубре недно! Само ти од рејдиохедонистиве не си гласал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дани фраерот се буни... него кур го боли, организираше џез утакмица, 2ца му се пријавија и нормално дека ќе нема полуфинале.. А ја со 51 луѓе се расправам тука, незнам кај се наоѓам, бем ти и победа и све у пичку матер.Натпреваров без полуфинале е тиња. Има топ песни кои заслужува да се гласаат. Се повлекувам од игра јер не можам да се одлучам за кој, а листава е предолга.
И АКО ТЕ МРЗИ ДА ОГРАНИЗИРАШ ПОЛУФИНАЛЕ ШТО НЕ КАЖА ЌЕ ТЕ ПОДМАЧКАВМЕ СО ПИВО, СКАРА ИЛИ СЛАДОЛЕД МРЗО ЕДНА!![]()
Нели е срамота шо никој се нема пријавено со Massive Attack или рецимо Porcupine Tree? Мислам, брука!Енџреј, џубре недно! Само ти од рејдиохедонистиве не си гласал.
Дани фраерот се буни... него кур го боли, организираше џез утакмица, 2ца му се пријавија и нормално дека ќе нема полуфинале.. А ја со 51 луѓе се расправам тука, незнам кај се наоѓам, бем ти и победа и све у пичку матер.
Ај гласај не се заебавај.. не за друго туку ќе бидеш суспендиран за следната утакмица.![]()
Па сеа.....Ех, сега Дани е крив
Ти толку ли се исплаши од мојот коментар, или ми се упикуваш за да те вметнам во некоја статија без паричен надоместок ?![]()
Oд 28 гласачи, само 5 души гласале за тебе.Глејте само ако не тепам има казнени да летаат![]()
Пак комерцијалава че тепа аOд 28 гласачи, само 5 души гласале за тебе.Но...
1 натпреварувач сеуште нема бодови.
Разликата помеѓу првиот и вториот кој има ист број бодови со третиот е само 7 бода.
Па... не се знае, вториот и третиот такмичар кои имаат исти бодови се од тие вашите, првиот не е.Пак комерцијалава че тепа аНишто..........
![]()
Натпреваров без полуфинале е тиња. Има топ песни кои заслужува да се гласаат. Се повлекувам од игра јер не можам да се одлучам за кој, а листава е предолга.
И АКО ТЕ МРЗИ ДА ОГРАНИЗИРАШ ПОЛУФИНАЛЕ ШТО НЕ КАЖА ЌЕ ТЕ ПОДМАЧКАВМЕ СО ПИВО, СКАРА ИЛИ СЛАДОЛЕД МРЗО ЕДНА!![]()