Kajgana Song Contest #15

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Енџреј, џубре недно! Само ти од рејдиохедонистиве не си гласал.

^ Го имам во свои раце :P

Натпреваров без полуфинале е тиња. Има топ песни кои заслужува да се гласаат. Се повлекувам од игра јер не можам да се одлучам за кој, а листава е предолга.

И АКО ТЕ МРЗИ ДА ОГРАНИЗИРАШ ПОЛУФИНАЛЕ ШТО НЕ КАЖА ЌЕ ТЕ ПОДМАЧКАВМЕ СО ПИВО, СКАРА ИЛИ СЛАДОЛЕД МРЗО ЕДНА!:icon_mrgr:

Натпреваров без полуфинале е тиња. Има топ песни кои заслужува да се гласаат. Се повлекувам од игра јер не можам да се одлучам за кој, а листава е предолга.

И АКО ТЕ МРЗИ ДА ОГРАНИЗИРАШ ПОЛУФИНАЛЕ ШТО НЕ КАЖА ЌЕ ТЕ ПОДМАЧКАВМЕ СО ПИВО, СКАРА ИЛИ СЛАДОЛЕД МРЗО ЕДНА!:icon_mrgr:
Дани фраерот се буни... него кур го боли, организираше џез утакмица, 2ца му се пријавија и нормално дека ќе нема полуфинале.. А ја со 51 луѓе се расправам тука, незнам кај се наоѓам, бем ти и победа и све у пичку матер. :D:D:D

Ај гласај не се заебавај.. не за друго туку ќе бидеш суспендиран за следната утакмица. :нинџ:

Енџреј, џубре недно! Само ти од рејдиохедонистиве не си гласал.
Нели е срамота шо никој се нема пријавено со Massive Attack или рецимо Porcupine Tree? Мислам, брука!

Дани фраерот се буни... него кур го боли, организираше џез утакмица, 2ца му се пријавија и нормално дека ќе нема полуфинале.. А ја со 51 луѓе се расправам тука, незнам кај се наоѓам, бем ти и победа и све у пичку матер. :D:D:D

Ај гласај не се заебавај.. не за друго туку ќе бидеш суспендиран за следната утакмица. :нинџ:

Ех, сега Дани е крив :(

Ти толку ли се исплаши од мојот коментар, или ми се упикуваш за да те вметнам во некоја статија без паричен надоместок ? :D

Кој гласал гласал, затварај кафана...

Глејте само ако не тепам има казнени да летаат :pos:
Oд 28 гласачи, само 5 души гласале за тебе. :icon_mrgr: Но...

1 натпреварувач сеуште нема бодови.
Разликата помеѓу првиот и вториот кој има ист број бодови со третиот е само 7 бода.

Oд 28 гласачи, само 5 души гласале за тебе. :icon_mrgr: Но...

1 натпреварувач сеуште нема бодови.
Разликата помеѓу првиот и вториот кој има ист број бодови со третиот е само 7 бода.
Пак комерцијалава че тепа а (n) Ништо..........:place:

Ooo Хенк шо те гледам чуден. 12-ка за Ио, останатите на тепка ги ставаш.

Кога ќе ги видат моите гласови има да ми забранат пристап во подфорумов (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom