Kajgana Song Contest #15

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Aaaaand the winner is @КвикСилвер . Честитки. :D

Еве ја листата на првите 10 натпреварувачи, ме мрзеше да ги пишувам за сите.
Кој за кого гласал нема да може да видите пошто немаше шанса да напраам табела за 51 човек.

Поради тоа што @STEALTH не гласаше а имаше ист број бодови со КвикСилвер автоматски доби бан и изгуби титула.
Покрај него, членови кои не гласаа и кои ќе бидат банирани за следниот натпревар се: @Infectious honey , @Doc Holliday , @.:MadMan:. , @Arris и @бутЕ .

Чао.:cool:

Значи оплескав работа :D
Прво се пријавив со Bohemian Rhapsody (првопласираната), па ја сменив

Честитки :)[DOUBLEPOST=1404079887][/DOUBLEPOST]Дебакл на Radiohead :ROFLMAO:

Дај прикачи некако поинаку, не можам документов да го симнам за да видам.

Ова е се што пишува во него :D

КвикСилвер - Pink Floyd - Wish you were here. 130
STEALTH - Queen - Bohemian Rhapsody. 130
Doc Holiday - Eric Clapton - Layla. 106
Schtrawzenigger - John Lennon - Imagine. 99
Forrest Gump - Joy Division - Love will tear us apart. 93
Несериозен - Dire Straits - Sultans of of swing. 88
Velvet She - Depeche Mode - Enjoy the silence. 87
Anne. - Radiohead - Creep. 86
Lowe - Queen - I want to break free. 83
Io Sono Interista - Radiohead - Karma Police. 81

Не е фер отсутен бев :(

Значи оплескав работа :D
Прво се пријавив со Bohemian Rhapsody (првопласираната), па ја сменив

Честитки :)[DOUBLEPOST=1404079887][/DOUBLEPOST]Дебакл на Radiohead :ROFLMAO:
60 поени фати вака, 1 помалце од мене. :cool:

Дебакл на Радиохеад.:ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1404080276][/DOUBLEPOST]@blue ladybug ти имаше 35 поени. :icon_mrgr:

Се думам од кој да почнам со казнениве. Сега му праќам едно приватно писмо за соработна на Џонтра, каде ќе ми прати списоче да ѕирнам кој тоа не гласал ич за Редиохед и си почнувам кроце кроце со саторот(казнените) :cool:

Се думам од кој да почнам со казнениве. Сега му праќам едно приватно писмо за соработна на Џонтра, каде ќе ми прати списоче да ѕирнам кој тоа не гласал ич за Редиохед и си почнувам кроце кроце со саторот(казнените) :cool:
Имате 2ца у први 10 што е одличен успех. :D

Ти имаше највеќе 12ки. 6 души гласаа за тебе а 5 ти дадоа 12 и едниот 10.
70 поени имаш.(y)

Ми беше мило што се дружевме
bye.gif
^^

@turvior Мене прва. Јас ни еден поен не им дадов на рејдиохедовските песни. Освен вонреден еден поен за крип, ама тој не се важеше.

Упс, чекај не можеш, модератор сум. :P

@turvior Мене прва. Јас ни еден поен не им дадов на рејдиохедовските песни. Освен вонреден еден поен за крип, ама тој не се важеше.

Упс, чекај не можеш, модератор сум. :P
Срам да ти е за најјакио бенд не си гласала (n)

Не пишувам појче долги постој во Драга Кајгана, и во општи моабети, свесно че го сиромашам форумот, че ја бојкотирам работата таму :D

И ја не им дадов. Чекав последен да гласам за да можам да напраам некој преокрет ако Рејдиохедатор се бореше за титула, ама одамна ги изгубија шансите.

^ Ја злоупотребува функцијата "организатор". Бан! (плус не гласал ни за Редиохед)

Еве чекам да видам дали Рика Коста че оди понатаму. Ако оди мож и да се смилувам.....ако не мислете му ја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom