КАЈГАНА СОБИРАНКА - Сведочење на преживеаните

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aceva напиша:
Јас минатата вечер ја поминав во работна и пријателска атмосфера. Моето внимание беше фокусирано на регрутирање малковaчки кандидати комада 5 (пет) и све тоа помина низ мои раце, после Долфин превзема. Кај мене се квалификуваа, се надевам дека колегата ќе се сложи со моте закључоци. Јеби га, некој мора и да работи.
Обидиен ја спомнавме со Бисера и сеа ги чкрткам деновите на календар.
Бисера е на лик многу попрекрасна од тоа што го очекував, за останатото си знаев.
Дабиче беше на висина на задачата, заедно со друшката, како и Градскиот човек.
Е сега. Мене вчера ме избањаа од дома и ме партија на забава во црни пантолки и љиљакова маичка. Кај ми е маичката љиљакова и зошто јас утринава се пробудив со маица на која пише Гарфилд? И зашто лу не ми ја остави неговата кошулка со кинеска змија која ми прилега скоро исто добро како нему?:raz:

Вака... Таму за постдипломски студии имаше само една кандидатка - Бисера. Али таа апликација мојот продекан ќе ја разгледува... Другите се кандидатки за академијата основна... НЕ се мешам у ресор на Офчар и Ацид!

не знам веќе за Офчар, знам само дека Ацид ни еба мамата вчера. Дојде и....the rest is history.

Dolphin напиша:
Вака... Таму за постдипломски студии имаше само една кандидатка - Бисера. Али таа апликација мојот продекан ќе ја разгледува... Другите се кандидатки за академијата основна... НЕ се мешам у ресор на Офчар и Ацид!
Зборам за момичињата на соседната маса шо им сјае очињата од жед за малковачка наука и им поигруваа рамните снаги кога им ја образложував програмата. Ти текнуе?:wink:

....одлична вечер!многу ок фацки упознав,и многу ми е мило!
се пиеше до крај,и затоа сега трпам последици:)главава ме убива али сепаk вредеше,посебно моментот со орцето:pos::pos::pos:сакам пааак!

Орото, Малковечко се оро разви, стројни снаги момиснки, се кршеа, се виеја, срца ни полнеа, нам, немите, немо што гледавме, гувеевме, оти, сал збор да кажеш е невреден.

А дали се сеќавате на моментот кога о магарешката клупа ни се придружија девојките, не ми се верува. Отиде Ацева, скрши два збора, ги доведе, идните Малковчанки ги разигра.

Да. Се сетив. :icon_redf Кхм.... па, тоа све беа иднитите ученички малковачки. Морав да им образложамм накратко по некоја од методските единици.

Леле луѓе, кршојни се сторија синоќа.

Сакаааааааам пааааааааааккккк!!!!

Гледам дека нема бисерка да пише овдека! Бисерке те чекаме со нетрпение, и те молам за ова кратко време додека си во Македонија дозволи едно кафе....човек како тебе ретко се среќава.....

Поради мрчење на админите сликите се смалени и ставени понатака

има шанси една журка пред брдејот на кајгана? сакам и јас да се придружам во кршојните

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom