- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
А ја што не бев тука не ти е криво дудук еден а? :pishtoldz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Macedalien напиша:А ја што не бев тука не ти е криво дудук еден а? :pishtoldz
VeGaS напиша:ama kazi im jas i ti kako si pominavme, a !?))
Macedalien напиша:А ја што не бев тука не ти е криво дудук еден а? :pishtoldz
Anonymus1 напиша:хммм... еве ја да продолжам вака опиен од убавината на дружбата на сите тие убави луѓе кои се собравме вечерва. Имам само да кажам едно нека жалат тие што (не) се пријавија и не дојдоа можат само да жалат. Голема благодарност до Перл која искрено ми ги разубави претходните два дена колку што е во Македонија. Сета таа дружба продолжува и останува во нас како аманет пред наредните собиранки да идеме само напред и напред. Благодарност до сите кои имаа храброст да се појават за прв пат да излезат од сивилото на виртуелната реалност и да се појават пред другите и да се дружиме. Едно големо благодарам до сите кои беа присутни вечерва и кои подпомогнаа да се направи многу поубава и поинтересна забава. Да Бич ју ар д бест го он донт гив ап. Перл тенк ју. Ако испуштив некого нека ми прости не можам да пишувам сеа повеќе во наредните писанија.
Aceva напиша:И зашто лу не ми ја остави неговата кошулка со кинеска змија која ми прилега скоро исто добро како нему?:raz: