КАЈГАНА СОБИРАНКА - Сведочење на преживеаните

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Закон, катр тренафиље, молдавски армањак, бугарска ракија, македонско вино црвено, пиво прилепско, ури и малолетниците пиеја и не се опиваа.

Спукс, пријателе, закон. Уште да ме потсетиш кога замина, не ми работи главата, а сакам да предам: пррррррррррррррррррр!!!

Само ве истоварив во Студио, па ја здувнав на работа. Легнав во 4:30, се разбудив во 6:30 и уште гледам дупло.

Ааааа, колку сум бил крш.
Него имам замерка до Ацид, следниот пат со маска, кога дојде престанаа мене да ме гледаат, па морав да измишљам глупости да украдам поглед кон мене. Јебига Ејсид, нема смисла, не е културно. Дојде и сите жени у него.

А бе, некој а кажеше кој беше друг во Студио, ја знам дека ништо не знам (т.е. не се сеќавам, крш).

Абе цедето бе алоооооооо..

Овој па мачоров за мрскотија ќе ми збори..

Знаеш ти најдобро ебаго..

И најќејф ми е шо маицата на Ацева е у реду :)

хед фул........
И СУПЕР РОК/МУЗИКА а само што влегов у форма ме викаа надвор,па ќе одевме на др место,па ајт дома и им викам ајт деца вие прајте шо прајте...јас сум НА ШАНК!!!!

Garfield напиша:
Не се сеќавам, но, како што се чувствувам, прекрасно. Ти?

tuuuuu garfield do tolku li e rabotata?:pos::pos:

Aceva e vinovnikot! :icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
tuuuuu garfield do tolku li e rabotata?:pos::pos:

Aceva e vinovnikot! :icon_lol:

Богами, да ти кажам имаш право. Ама и Лу е крив, и ја даде кошулата, и ја за да припаднам од убајни морав се што беше на маса да испијам, плус уште неколку пива одозгора на се.
Да не речам, сега дека и тешко беше да не ве гледаат (ние мажојте) колку што сте ни лични и убави.

ех ќе ме умрите.. ај ај ко ќе дојте Охрид...ќе ме видите и мене хехе. не е фер вака скопјани со појќе привилегии хаха аку аку не се лутам..

ам обврски ова она.. не ојт така, трошак е мухаха

МаРиНа`Ох напиша:
ех ќе ме умрите.. ај ај ко ќе дојте Охрид...ќе ме видите и мене хехе. не е фер вака скопјани со појќе привилегии хаха аку аку не се лутам..

eeeeh...kako ne privilegii!
Jas kolku sto razbrav od Garfield, edna od pricinite za koja pearl doshla vo skopje e radi ovaa sobiranka, a ne znam kaj ziveese, zaboraviv ali bese podaleku znam.
A vie od ohrid se bunite....:(
Nareden pat, fakjas avtobusot i pravac sk!Ne e nisto 2 saati voznja ako sakas da gi zapoznaes clenovite na forumov, poso veruvaj mi, ne za 2 saati, vredat za 222 saati voznja :wink:

ThA-BiTcH напиша:
eeeeh...kako ne privilegii!
Jas kolku sto razbrav od Garfield, edna od pricinite za koja pearl doshla vo skopje e radi ovaa sobiranka, a ne znam kaj ziveese, zaboraviv ali bese podaleku znam.
A vie od ohrid se bunite....:(
Nareden pat, fakjas avtobusot i pravac sk!Ne e nisto 2 saati voznja ako sakas da gi zapoznaes clenovite na forumov, poso veruvaj mi, ne za 2 saati, vredat za 222 saati voznja :wink:

Перл е од Myanmar/Burma. Место да ака по Ница, Кан, дојде да не види. Вредиме да бидеме видени. Штета за сите кои не можеа од икс причини да дојдат. Овојпат простено, ама за роденденот нема простување.
Уште отсега најавувам дека сакам сите да ве видам, гушнам, бакнам, да ве угушам во прегратка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom