Кајгана собиранка (loading...)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка?

• Вкупно гласачи
    201
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку мислења треба да имаш за да си поканет?

Е.ПТЕ.НМН.ОГУ мислења. Се надевам дека бројката нема да им биде некој предизвик на сите членови.

Дефинитивно доаѓам на собиранката. Само кажете кога и каде;)

Аман бе ми се оде и на мене година и пол дремам тука а никој не знам ама сам не бива таа работа.Ајде ако има од Штип кандидати да одеме заедно ке се организираме.:toe::(:(:(:(:(

Аман бе ми се оде и на мене година и пол дремам тука а никој не знам ама сам не бива таа работа.Ајде ако има од Штип кандидати да одеме заедно ке се организираме.:toe::(:(:(:(:(

Одете до Велес,во Велес ќе ве пречека екипата и заедно во Скопје,исто и за враќање.
Слично и со другите градови кој гравитираат околу центарот на Македонија :icon_lol:

Одете до Велес,во Велес ќе ве пречека екипата и заедно во Скопје,исто и за враќање.
Слично и со другите градови кој гравитираат околу центарот на Македонија :icon_lol:
Не е проблем само да се јаве некое кандидатче/кандидатчиња од Шчип и идеме па после на листата ....работи кој морам да ги направам додека умрам.....да обележам дека овоа сум го направил.:pos2::pos2:

JAs bi sakala da dojdam...no vie sto ste postari clenovi na kajgana sepak mislam deka e v red da se zapoznaete i so novite clenovi, koga i da dojde nekoj nov na nekoja sobiranka, smetam deka vie ste onie koi treba prvi da pristapite i da se zapoznaete so novite clenovi, sepak treba da se cuvstvuvate kako domakini.....bev na enda sobiranka nez koga vo alo alo...i se bese ok, samo sto osven 2ca clenovi na kajgana nikoj drug ne dojde da se zapoznae so mene....taka da ubavo bi bilo da se sklucat poveke poznanstva pozz:toe:

Да не си една од овие?

user13819_pic6131_1221995018.jpg

Останаа мистерија :icon_lol:

Убаво ви текна вака, и редно беше додуша.
Доаѓам, каунт ми он.:pipi:
Сакам да ве видаааааааааам :):):):)

^^ ги знам нив.. од кај мистерија? :raz: :icon_conf

Убаво ви текна вака, и редно беше додуша.
Доаѓам, каунт ми он.:pipi:
Сакам да ве видаааааааааам :):):):)

Ако доаѓаш, донеси ја и Ешли, сакам пак да ве мешам. Ако дојдеш само ти, нема да можам :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom