- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Колку мислења треба да имаш за да си поканет?Се важат бројот на мислења. Затоа и girl1 се бунеше за бројот на мислења за да може да дојде на собиранкава.
Колку мислења треба да имаш за да си поканет?Се важат бројот на мислења. Затоа и girl1 се бунеше за бројот на мислења за да може да дојде на собиранкава.
Е.ПТЕ.НМН.ОГУ мислења. Се надевам дека бројката нема да им биде некој предизвик на сите членови.Колку мислења треба да имаш за да си поканет?
Одете до Велес,во Велес ќе ве пречека екипата и заедно во Скопје,исто и за враќање.Аман бе ми се оде и на мене година и пол дремам тука а никој не знам ама сам не бива таа работа.Ајде ако има од Штип кандидати да одеме заедно ке се организираме.
Не е проблем само да се јаве некое кандидатче/кандидатчиња од Шчип и идеме па после на листата ....работи кој морам да ги направам додека умрам.....да обележам дека овоа сум го направил.:pos2::pos2:Одете до Велес,во Велес ќе ве пречека екипата и заедно во Скопје,исто и за враќање.
Слично и со другите градови кој гравитираат околу центарот на Македонија
хаха леле еј број на мислења шо не ќе му истекни значиКолку мислења треба да имаш за да си поканет?
Да не си една од овие?JAs bi sakala da dojdam...no vie sto ste postari clenovi na kajgana sepak mislam deka e v red da se zapoznaete i so novite clenovi, koga i da dojde nekoj nov na nekoja sobiranka, smetam deka vie ste onie koi treba prvi da pristapite i da se zapoznaete so novite clenovi, sepak treba da se cuvstvuvate kako domakini.....bev na enda sobiranka nez koga vo alo alo...i se bese ok, samo sto osven 2ca clenovi na kajgana nikoj drug ne dojde da se zapoznae so mene....taka da ubavo bi bilo da se sklucat poveke poznanstva pozz
Да не си една од овие?
Останаа мистерија
Да не си една од овие?
Останаа мистерија
:nenene:И јас то ќе ја прашвав :0
Ако доаѓаш, донеси ја и Ешли, сакам пак да ве мешам. Ако дојдеш само ти, нема да можам :baeh:Убаво ви текна вака, и редно беше додуша.
Доаѓам, каунт ми он.
Сакам да ве видаааааааааам