Кајгана собиранка (loading...)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка?

• Вкупно гласачи
    201
Статус
Затворена за нови мислења.
Па досега сме накај 150, а кафичов собира над 300.

Ало Ало не иде у обѕир. Не сакам да седам пред врата. :pos:
Додај ме на месинџер, да направиме муабет.

Значи ... јас незнам што се отпуштаат ова модераториве / супер модераториве со филмови ќе видам.. ќе размислам... - за нив присуство е задолжително бре!!!

А за мене ... епа ... видете сеа ... поради претходното зборење пред рука и разболување (за да после слушам какво закон било матењето) се одлучив овој пут да ДОЈДАМ макар и по цена да треба бе кревет да монтирате до некое сепаре!!!

П.С:
Кој каже дека ќе дојде и не дојде добива гратис - бан 7 дена :pipi:

Можам да прашам Дежа ву во Рамстор ако одговара, се знам со сите таму.

Со оглед на то шо ќе сум Скопје од 19ти до 22ри февруари би дошла март само ако е кун крајот...Вака за една недела пак да идам не ми се исплаќат:мозила:

Е, неее..! Конечно ви текна! :)
Само внимавајте при изборот на локација. Од минатите собиранки Динамик и Дајмонд беа одлични, ама АлоАло тотална утка. И то.

Може може, зашто да не, одамна немам одено на некоја собиранка:smir:

Значи ... јас незнам што се отпуштаат ова модераториве / супер модераториве со филмови ќе видам.. ќе размислам... - за нив присуство е задолжително бре!!!

А за мене ... епа ... видете сеа ... поради претходното зборење пред рука и разболување (за да после слушам какво закон било матењето) се одлучив овој пут да ДОЈДАМ макар и по цена да треба бе кревет да монтирате до некое сепаре!!!

П.С:
Кој каже дека ќе дојде и не дојде добива гратис - бан 7 дена :pipi:
Абе мајстор Бидик, не се нервозирај толку,
Не е ништо страшно
само немој некој многу голем кревет да биде, да не не може преку врата да се внесе:pos2:

јас МОЖЕБИ ќе дојдам.....ама не се знае....

Ќе видам,откоако ќе пишете место и време.:pos:

Паа можеби ќе дојдам XD ако примате копиљаци :pos:

Ја ќе дојдам и ќе пијам за сите пари, ама АКО и само АКО собиранката е во опсег на 3-10 од којидае месец :)

Јас пишав дека ќе дојдам ама се предомислив после денешната собиранка.
Фала на одредени форумџии за "срдечниот пречек на двајца кутри и смрзнати велешани кои цел ден скапаа низ скопските улици само за да направат чест."
За исклучоците како Сајбер Рајдер, Џену грл, Маца Дарк Смекси,Шмекерот и Марјан Мики не коментирам пријатно ме изненадија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom