Кајгана собиранка! [14.03 - сабота, 20:00 часот - БАР ОН]

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка S10E02

• Вкупно гласачи
    124
Дечки, релакс, ниту една собиранка до сега не била „караоке собиранка“ - ниту пак некоја ќе биде исклучиво со караоке :) Сите собиранки се регуларно дружење со најнормално музиче, а „караоке“ значи дека при крајот на журката најхрабрите ќе имаат можност да грабнат микрофон во рака :)

Од друга страна, секој треба да е свесен дека е невозможно да се најдат караоке фајлови од сите песни. А не ми се верува дека некој ќе пушта музика со „караоке лирикс“ од Јутуб :)

Хелоооу,
Едно другарче бара женска особа расположена за дует. Пријавување тука или кај мене по ПП.
Симпатично е другарчето, да си знаете.
:D

Дечки, релакс, ниту една собиранка до сега не била „караоке собиранка“ - ниту пак некоја ќе биде исклучиво со караоке :) Сите собиранки се регуларно дружење со најнормално музиче, а „караоке“ значи дека при крајот на журката најхрабрите ќе имаат можност да грабнат микрофон во рака :)

Од друга страна, секој треба да е свесен дека е невозможно да се најдат караоке фајлови од сите песни. А не ми се верува дека некој ќе пушта музика со „караоке лирикс“ од Јутуб :)
A баш најдов ...

Хелоооу,
Едно другарче бара женска особа расположена за дует. Пријавување тука или кај мене по ПП.
ууу ја викам почнаа лични контакти на кајгана :) мала шала :P

Хелоооу,
@Red John бара женска особа расположена за било што.[DOUBLEPOST=1425905766][/DOUBLEPOST]дует, тројка...не му смета.[DOUBLEPOST=1425906602][/DOUBLEPOST]Дури мислам дека не мора ни да е женско али ај, да пробаме прво вака...

Последно уредено:
@Red John братче прилепско,ако те закача некој само кажи ми ти мене...
Ама...што е во право @Peja989 во право е...
Чоек шо шри изведување на корнер се заплетка во мрежата не можи да е во право!

Ако си бил до сега на забава, ќе знаеш.
Ако не си бил, и да има, нема да те викнеме, пошто ти е прва забава.
Зашто не сакате да ме примите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom