\m/arko
A place where the beer flows like wine...
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 6.357
- Поени од реакции
- 790
- Локација
- Behind you...
- Веб-сајт
- www.babati.gov.babala.mk
Ааааа добро чим е така...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ааааа добро чим е така...
Па не знам, дека ме збуни со списоциве, затоа. Порано одеше кој сака, сега изглеа некоја хиерархија има.Епа значи си бил и знаеш![]()
Па не знам, дека ме збуни со списоциве, затоа. Порано одеше кој сака, сега изглеа некоја хиерархија има.
За собиранкава јас правам списоци. Добредојден сиПа не знам, дека ме збуни со списоциве, затоа. Порано одеше кој сака, сега изглеа некоја хиерархија има.
Да бе, на кривиот бељата одма... бреј...
Да не случајно пак требит препарти да прам?
убо убо, ама кој ќе чисти? xD џинџер претходниот пат испичи, не дојде...Како и секогаш![]()
убо убо, ама кој ќе чисти? xD џинџер претходниот пат испичи, не дојде...Како и секогаш![]()
Овој пат навремено најавувам дека не идам. Веројатно нема да сум во Скопје викендов.убо убо, ама кој ќе чисти? xD џинџер претходниот пат испичи, не дојде...
знаевме дека си тапа и од претходно... да се објасниш шо,зошто и како во пп...Овој пат навремено најавувам дека не идам. Веројатно нема да сум во Скопје викендов.![]()
Private reasons.знаевме дека си тапа и од претходно... да се објасниш шо,зошто и како во пп...
убо убо, ама кој ќе чисти? xD џинџер претходниот пат испичи, не дојде...