Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пушти ја и Exogenesis Symphony 3 oд Muse. Кога сме веќе кај нив...

Ajде по 2-3 песни ќе биде таа, веројатно и последна ќе ја наместам, да го завршам пушталово за денес :D

Наредна оди за Вертер од Muse, и после оди една моја, така омилена песна која влезе уште по првото слушање во мојата топ 10 листа на сите времиња :)
Се дружиме и понатаму, деновите се пред нас.

Со We forgotten who we are завршувам чоеци. Се надевам дека добро си поминавме, среќни и весели.

п.с ми се прислуша едно песниште кое котира уште повисоко од минатава во таа листата, дефинитивно последно ќе биде, и не е кратко да бидам искрен, но на многу од вас им е добро познато. Таман ќе ме припреми за легнување.

:pos: :pos: :pos: :pos: Инаку заборавив да се најавам дека пуштам јас музика :icon_lol:
--- надополнето: 21 септември 2013 во 23:54 ---
Да најавам пред време да не го мавне некој срцето :icon_mrgr: 00:00 Часот HARDWELL (y) На кајгана радио :cool:
--- надополнето: 22 септември 2013 во 01:04 ---
Бидејќи најчесто на радиово се вртат некои мискови и рок песни а премногу слабо скоро и воопшто не видов некој друг освен мене да пушта џез музика и чилаут музика... јас вечерва се одлучив да пуштам 6 часа џез музика кој е за џез музика нека кликне плеј и нека ужива...

blue ladybug

Бидејќи видов едно мислење каде што имаше напишано нешто во врска со тоа дека слушаш џез музика додека возиш ако си сега на кајгана пушти си и слушај :pipi:
Касно видов, друга прилика. А бе пуштај џез во неработни денови, не за викенд кога сум излезена. Па башка и на концерт бев синоќа. :pipi:

Ова пријавувањето што беше пред неколку месеци со термини го правевте чисто заради транспарентност?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom