S
smart ass
Гостин
Турети во не права смисла на терминот...но карактерно и психолошки.
fear tourette
fear tourette

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секогаш кога се појавува некој во нејзиниот живот јас се наогав мегу нив и им уништувам.
а како да ти помогне некој кога не кажуваш шо си направила ...
лошо лошо
според реченицава ти никогаш не си се ни понашала како другарка со неа![]()
Znaci ja skarav so nekoi nejzini dragi licnosti...odnosno sekogas zboruvav od nejzino ime demek taa pravela nekoi raboti a vsusnost jas gi pravev tie raboti:nesvest:
Samo za da i se odmazdam za bivsiot a koga sfativ deka ona ne e kriva veke bese docna.
Znam deka e loso a vo vrska so vtoriov citat,seto toa go pravev samo za da i se odmazdam za bivsiot.Jas ostanav bez decko mi koj me ostavil zaradi nea a mislev deka taa mi go prevzela, taa imase prijateli koi gi obozavase vo sekoj smisol na zborot i posakav da i unistam so niv.![]()
Ах кога имав 7години бев толку диво, непослушно, енергично детенце 24/7, се дур не ме пратија у школо и оп.... малце подзапрев и бев 18/07 дивтар, напаст и слично. Зашо? Зашо нормално кога отвараш нова врата у животот да имаш доза на страв, претпазливост, резерва во зависно од влијанието шо го има новиот почеток врз животот на човекот. Нормално како малишан првите две недели пискав, плачев, цмиздрев, зашо тамо не бев она што „јас сакам да бидам„, туку на почеток бев нешо што „требаше да бидам„ (се пронајде?).епа и не е баш некој проблем ама се нервирам онака од самата себе зашто кога не ми се свига некој не обрнувам мн внимание и сум поприродна и опуштена а кога некој ми се свига тогаш мислам на тоа и не си се понашам природно туку онака стегнато абе без врска...конкретно
ми се свига едно дете само го знам онака од гледање низ град или во друштво на мои познати...пред некој ден бевме собрани мн луѓе и не ги познавав голем дел од нив а нели мегу нив беше и тој...ме погледна онака нели сватив дека му се допадна мојот изглед и ми светна дека и он мене ми се свиѓа...и така опуштен стана божем нешо да се поздрави со другар ми и како се поздрави и со мене и ме подгушна онака ау и се супер и сеа одма во мислите ми е како да се однесувам и сл и тапа е...нема везе кратка беше средбата онака али ств убава сум паметна сум...а кога ке дојде така ко дебил некој се понашам...хелп :S![]()
епа и не е баш некој проблем ама се нервирам онака од самата себе зашто кога не ми се свига некој не обрнувам мн внимание и сум поприродна и опуштена а кога некој ми се свига тогаш мислам на тоа и не си се понашам природно туку онака стегнато абе без врска...конкретно
ми се свига едно дете само го знам онака од гледање низ град или во друштво на мои познати...пред некој ден бевме собрани мн луѓе и не ги познавав голем дел од нив а нели мегу нив беше и тој...ме погледна онака нели сватив дека му се допадна мојот изглед и ми светна дека и он мене ми се свиѓа...и така опуштен стана божем нешо да се поздрави со другар ми и како се поздрави и со мене и ме подгушна онака ау и се супер и сеа одма во мислите ми е како да се однесувам и сл и тапа е...нема везе кратка беше средбата онака али ств убава сум паметна сум...а кога ке дојде така ко дебил некој се понашам...хелп :S![]()
Сјебав работа со една личност која ми значи многу, а во живо не ја знам многу освен пар пати летово ... секој ден сме во контакт, и во момент на лудост ми текна дека би било боље малце да оладам од неа заради целата таа виртуелност ...., не го прифати тоа со разбирање (што е нормално), и сеа поима неам како да ја решам работата, оплескав на големо ...
Не си оплескал, вистинска одлука си донел. Виртуелната реалност не е вистинска реалност. Кажи и уште еднаш да одјебе, или да биде поприсутна во живо (ако сакаш да биде). И ич мука немај, линии е одлично кога се поставуваат, животот си бара преземање радикални мерки прилично често. Не си згрешил нишо, уживај. :helou:
Ах, незнам, проблемот е што е многу далеку, па ова е единствен начин преку кој остваруваме контакт, веројатно да сум таму не би ја ни сакал толку (бар не на тој начин), далечината ми дозволува да ја сакам повеќе ..., единствено нејќам да ме мрази и да ме одбегнува кога ќе се видиме друг пат (за шест месеци). очекував нешто како, „разбирам, збогум до следниот пат“, а вака е зезнато, веројатно не требаше така да направам, туку само да го контролирам повеќе нагонот да и пишувам и постепено да се одалечам ... ама ќе биде добро![]()
Значи вака...незнаев кај да се обратам но морав некаде.
Се чуствувам за некои работи виновна и сум,и наштетив на мојата другарка за некои да не кажам глупости и се каам многу:kesa:
Незнам како да ја поправам грешката,не знаев дека ке ја боли толку многу.
Не мислев тогаш кога го правев тоа.Се плашам дека никогаш повеке нема да биде истата.Има многу пропатено во нејзиниот живот.
Во карактер е многу слаба,а тоа што и го сторив ја уништи потполно.
Во душата се чуствувам гадно,бедно и голема кривица за тоа што се случи.
Не можам да се смирам воопшто.Постојано во мисли ми доагаат нејзините зборови кога сфати што и сторив.А немилата случка неодамна ме натера да сфатам дека сепак ја сакам многу како сестра,како најблиска другарка.Беше покрај мене во најтешките моменти и ми помогна да сфатам дека не е се во парите,дека не треба да губам никогаш надеж и да не им судам на лугето според изгледот,дека не е се во убавината туку има и нешто во карактерот.
А јас и вратив на најлош можен начин.
Не можам да кажам што и сторив зошто се срамам од таа постапка.
Се обидувам да го решам колку толку проблемот но сепак неуспешно.
Секогаш кога се појавува некој во нејзиниот живот јас се наогав мегу нив и им уништувам.И се заради една причина од минатото.Кога сфатив дека таа воопшто немала ништо со тоа,беше доцна.Штетата беше направена а таа ги трпи последиците и тоа се заради мене.
Се надевам дека ке ми помогнете:jaj:
Беше покрај мене во најтешките моменти и ми помогна да сфатам дека не е се во парите,дека не треба да губам никогаш надеж и да не им судам на лугето според изгледот,дека не е се во убавината туку има и нешто во карактерот.
Ах, незнам, проблемот е што е многу далеку, па ова е единствен начин преку кој остваруваме контакт, веројатно да сум таму не би ја ни сакал толку (бар не на тој начин), далечината ми дозволува да ја сакам повеќе ..., единствено нејќам да ме мрази и да ме одбегнува кога ќе се видиме друг пат (за шест месеци). очекував нешто како, „разбирам, збогум до следниот пат“, а вака е зезнато, веројатно не требаше така да направам, туку само да го контролирам повеќе нагонот да и пишувам и постепено да се одалечам ... ама ќе биде добро![]()