Кајгана просечни кладилничари на српски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
АЛО БЕ КАКО МИ ГО НАЈДЕ ПРОФИЛОТ БЕ ????? АЛО ИМА МОДЕРАТОРИ ФОРУМОВ БЕ ??? ПРИВАТНИ РАБОТИ ДА МИ СЕ СПОДЕЛУВААТ НА ФОРУМОТ СМЕАТ БЕ ?

ДАЈ БАНИРАЈТЕ ГО БЕ ДА НЕ СЕ ТУЖИМЕ !!

there we got that out of the way
Не мрси муда, го пецнаф Нино зашо само он падна на финтава од 98ма, не дека очекував вакви реакции. :) :)

Не сте нормални, не ни знам кој се е на сликиве ама ова што го пишувате не е хумано. :pos::pos::pos::pos:
Еве нешто и од мене, ама јас ќе се задржам со ликот на просечниот кладионичар.
b96oso.jpg

Ма да требаше сукњи наместо халиње ама отиде возот.

Не мрси муда, го пецнаф Нино зашо само он падна на финтава од 98ма, не дека очекував вакви реакции. :) :)
А бе ти не си очекувал, али некој глуп ќе се заебеше секако..па затоа и го пишав постот да го види мојт и да поврзе 2 и 2 да види дека не е единствен :D

А бе ти не си очекувал, али некој глуп ќе се заебеше секако..па затоа и го пишав постот да го види мојт и да поврзе 2 и 2 да види дека не е единствен :D
Кој ќе се заебел жити се... ќе поминевме со едно "Зошто јас? :) " од Џонтра Волта и тоа ќе беше тоа.

Џони одигро Реал више голова у прво, заокружио на полувремену.

Ден 8, месец 4-ти 2015 година, и сеуште нема ништо посмешно од македонец што пробува да збори и пишува на српски...
Више не ми се ни смешни ни граматичкиве грешки :rolleyes:
сМарли :Кезец:

Од кого да се бламираш бе, нема да ги читаат од српското министерство за образование ствариве, појако звучат на српски. :D

Финтата е што не се на спрски ова вие што пишуете, а им се смеете на албанците кога зборат на македонски смешно...
Барем пишите на македонски и раат свите :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom