Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
добар ефекат е ова со официјалниот плакат -) ај лајк ит.
него, што ме загрижува е трнот. до толку ли е добар? ве има откопано а? значи стварно морам да дојдам следниот пат за да напраам баланс, иначе не бива а? работава е: кенгур to the rescue!!! -)))

Ја и Ѕоне со најмалце повреди :)
Две у рука (уствари едно,тоа другото Acid од шо ме мрзи ме пукна :pos:) и едно на цајкан елечето...

Башка морав на коки муниција даму делам еј :pos:

ја попив 3 куршума у глава, хедшотови правеа на мене од кои едниот беше асален :)))) и еднаш у рука и имам модрица.

FIREROT напиша:
Mene da me slikavte po realen ke bese stvarno popiv headshot. Pa bev na cistenje na maskata:toe:
А кој ти рече дека Ејсид не беше на чистење на маската:baeh:

Mac)) напиша:
Ја и Ѕоне со најмалце повреди :)
Две у рука (уствари едно,тоа другото Acid од шо ме мрзи ме пукна :pos:) и едно на цајкан елечето...

Башка морав на коки муниција даму делам еј :pos:
Ја имав само едно у г'з:pos2: и мене acid од што ме мрзи ме начека на предавање:pos2::pos2: А да имав едно и у пушката:salut:

Последици- Две мали модрици на левата рака и десната нога, и една модрица под вратот, а попив и еден HS па ја сменив маската, пошо ништо не глеав. toae:

п.с. Цела партија сум играл без муниција :tapp:
п.п.с. Неам муниција искачам. И одма после тоа следи :violent1:. :icon_lol:

лол..и ја без муниција играв додека не ми стана јасно дека сум без.

Не биди вол, играј Paintball!!!

хаха... ептен лудо си поминавме, и јас имав некои две три последици од кои една сеуште е на мене... тоа е една мала модринка на левата рака блиску лактот.
Во секој случај екстра беше, иначе и јас пукав едно две партии најверојатно без муниција хахаххааа....
Потоа Мац)) ми даде 2/3 куршума, не сум сигурен дали му ги вратив?
Ако се организирате оваа сабота најверојатно нема да можам да дојдам поради финансиски услови ми испаднаа некои работи многу за плакање оваа недела ке отидам премногу во минус да така нема да можам ни 300 денари да тргнам настрана, но за следниот викенд може да идеме до Кале и да играме на фул шаржери што велите?

Аууу СУПЕР работа ова пејнтболот.
Тепаф на Ласт Мен Стендинг. Јеее

Следната недела нема да можам. Има сфирки/журки, а ја планирам и на двете да идам.

Инаку да спомнам дека денес се ме боли, цело тело.
Левиот лист на ногата од удар а другото од преоптеретување.

Tonchie напиша:
Аууу СУПЕР работа ова пејнтболот.
Тепаф на Ласт Мен Стендинг. Јеее
Aleksandar 1000 напиша:
Шо си тепал не се фали многу ти попуштав:kesa:
Имавте среќа што ми снема муниција. :smir:
:pos2:

Затоа се вика Ласт мен Стендинг. БТЊ Алек последен ја потроши муницијата, на мета. 1 топче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom