Кајгана меана (25+)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби и јас ќе ве дружам ако звездиве ми се наклонети, се разбира ијам бебе ако се е под контрола може да ве дружам ништо чудно, така да Леандра спремај се склекови стомачни се поред, сто години те немам видено ебаго, мистик, ејсид, сите на куп, Виктор мора да дое иначе на клоци има да го довлечкаме, туууу ... ај ќе јавам благовремено дали идам.

Жено се изгуби! :sport1:

Јас.
Доаѓам.

Хах, така ми е кога не читам датуми. Сабота 13.11.2010 најверојатно ќе бидам во можност да присуствувам на овој собир на културни дејци.

Ај ако доагам ке имате еден печен зец од мене :)

Не на дугачко и сигурно не на Жаре факинг берберот, али потврдувам присуство.

Betty Boop и јас најавуваме присуство на собирот. Бидејќи се пријавуваме малку покасно и може да нема место за нас, ја оставаме отворена опцијата да присуствуваме во кафана кај еден мој другар во Групчин.
Да не зборам од сега бидејќи не знам дали ќе има место за нас, ама ете, ако случајно нема, ние дефинитивно многу поубаво ќе си поминеме.

Дали може да предложам место каде што пушачите можат да се чувствуваат релаксирано? Како што гледам, во досгашните предлози на меани, никој не посветил внимание на овој проблем. Иле сите се испооткажавте од пушидба?

Like за мислењето на Aceva, ама не ми се верува да се наоѓа таков локал во централно градско подрачје. Групчин веќе е сосем друга приказна :icon_lol:

Кој ќе плаќа ?!
инаку за меана значи мора да има музика па три фазани јас би ја предложил :cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom