(Кајгана избира) Најдобри ситкоми на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера почнав со Офах позитивно ме изненади дури и подобра ми е од Офис Американската а ја почнав пред 2-3 дена и има некои сцени со ептен исфорсиран "хумор" за разлика во Офах до сега супер тера цела 1 сезона ја изгледав.
Сеуште Френдс ми е најдобра и ќе си остане ама за тие што ја немат гледано Офах би им ја препорачал да ја почнат.

Вчера почнав со Офах позитивно ме изненади дури и подобра ми е од Офис Американската а ја почнав пред 2-3 дена и има некои сцени со ептен исфорсиран "хумор" за разлика во Офах до сега супер тера цела 1 сезона ја изгледав.
Сеуште Френдс ми е најдобра и ќе си остане ама за тие што ја немат гледано Офах би им ја препорачал да ја почнат.
Офис се подобрува како оди понатаму. Дефинитивно не е серија за сечиј вкус, посебна лудница е серијата :D

bb96754ec4caec9717822460c6762cb5.gif

А ова?
Not bad frogly

Гласот мој секако иде за OFAH, иако ќе изгуби од пријателите, за мене и двете ми се у топ 2 серии, така да, кајгана не разочара

Friends, логично. :D

Пред едно месец дена, седам во дневна, пуштен тв и почнува музиката од Френдс и татко ми: Шумеча, Шумеча, ти ѕвони телефонот!
6 години немам сменето рингтон на телефонот. :LOL:
Треба да кречам во соба, ама нема шанси, ќе треба да ги тргнам самолепливите постери од Френдс и ќе се уништат. :( Човекот што ми ги лепеше, кога виде колку само им се израдував и попуст ми даде, нема шанси да ги мењам. :D

tenor.gif

Серииве не се предложени, ме мрзеше тогаш. :icon_lol: А и искрено не ги ни памтам какви беа, не па да ги номинирам, само ме потсеќаат на убави времиња кога не се двоев од Фокс Лајф. :D
Yes, Dear
Cybill
Mike & Molly
Hope & Faith
The Exes
Melissa & Joey
Raising Hope

така да, кајгана не разочара

Ако видиме до кај догураа Two and a half men и убедливо најретардираната серија некогаш направена TBBT, морам да не се сложам со твоето мислење и да кажам дека разочара кајганава...

Пред едно месец дена, седам во дневна, пуштен тв и почнува музиката од Френдс и татко ми: Шумеча, Шумеча, ти ѕвони телефонот!
Татко ти те вика Шумеча? o_O

I'm kidding, of course
:)

OK, my dear jerks, шоуто некогаш мора и да заврши. Поминавме неколку месеци со изборот на најдобра серија на Кајгана форум, а потоа и со најдобар ситком на Кајгана форум, и со ова сега го заокружуваме поглавјето. И овде очекувано, на крај, победи серијата која и по предложувањето ја прогласивте за број 1. Изненадување тука беше што на второто место заврши таа што беше на место бр. 10 претходно. Подолу, пак транспарентно како и претходниот пат, ќе видите кој на кое место бил, како се нашол во дуелот со баш тој противник и сѐ останато што ве интересира. За крај, резултатот од финалето:

FRIENDS - Only Fools and Horses... 32:15

Покренувам петиција да се направи прегласување.

Не мора да е крајот ова, може да се направи најдобра акција, најдобра комедија, драма, најдобар хорор, најдобра sci f, итн. Може до бескрај да се оди.
Верувам дека ќе има заинтересираност, само проблемот е тој што ќе го организира ова треба време да посвети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom