(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Spartacus - This is Sparta......cus

True Detective - Зошто толку хејт за втората сезона, беше ОК, не беше срање...а тие што сте ја испуштиле трета на сметка на втора сезона, па сега ако не фанете да ја догледате, не знам кога.

Пак доцнам, sorry.

SPARTACUS: BLOOD AND SAND - Bron/Broen 18:6
TRUE DETECTIVE - Star Trek: Voyager 25:6

Spartacus: Blood and Sand и True Detective продолжуваат понатаму

ПОСЛЕДНИ 2 ДУЕЛА:

ДУЕЛ БР. 31
SONS OF ANARCHY
FX, 2008-2014
SONS OF ANARCHY.jpg

vs.
THE LEFTOVERS
HBO, 2014-2017
THE LEFTOVERS.jpg

ДУЕЛ БР. 32
TWIN PEAKS
ABC, 1990-1991
TWIN PEAKS.jpg

vs.
THE WALKING DEAD
AMC, 2010-???
TWD.jpg

Sons of Anarchy - смор беше на моменти, ама ајде, другата не ми е гледана.

The Walking Dead - иако треба веќе да и се стави крај. Твин Пикс слабо.

1. /
2. The Walking Dead - до 3 сезона беше супер. После тоа ја расипаа и ја немам гледано веќе пред сезона ипол. Другата серија не ми е гледана.

The Leftovers, се разбира. Во ТОП 5 најомилени серии на сите времиња ми е. Една од ретките што беше константна, од почеток, до крај, и што немаше никаков пад. Дефинитивно fucked up shit е. Гледајте ја = +1

The Walking Dead, оваа па имаше многу успони и падови - почна одлично, првите две-три сезони, па ја затупеа до толку, што чинеа само по 2 епизоди од сезона: mid-season финалето и season финалето, за на крај, последните 2 сезони, според мене, да се врати на голема врата на старите патеки. Продуцентите на серијата направија одличен потег со исфрлањето на Рик Гримс и некои други од старите ликови кои дефинитивно немаа веќе што да понудат. И причата со Whisperers беше навистина fucked up. Ова е една од ретките серии кои ги гледам уште од самиот почеток, без да изгубам интерес, а траат толку долго - веќе 10 години, 10 цели сезони!

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom