(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Sopranos

2. Daredevil (Black Mirror не ми е гледана)

П.С. Исто така откажана Suits после 2 епизоди, прикажана како супер сериозна и строга фирма која после 1 епизода дозволува вработен да се шета низ истата со 500г трева, и да пуши со вработените. Yeah, BS. :facepalm:

1. Sopranos - за жал имам гледано само неколку епизоди и тоа поодамна ама гласот оди за неа пошто ем ја немам гледано другата ем знам колкава големина и важност има како серија.

2. Black Mirror - една од најдобрите работи што се појавиле во последните неколку години. Точно дека епизодите се разликуваат по квалитет и дека последните две сезони не се на ниво на првите три ама ова во целост за мене е генијална серија. Скоро и да нема епизода која не те тера да размислуваш а некои како Shut Up And Dance или White Christmas буквално те трескаат од земја. Се надевам Чарли Брукер ќе ја врати на прав пат пошто едвај чекам нова сезона.

Уффффф, имавме уште еден максимално изедначен дуел. Еден глас беше пресуден! Плус, ја имаме и првата серија со освоени 0 бодови - Suits.

Малку порано ги објавувам резултативе (10 минути). Секако ништо не може да се смени во двата дуели за кои се уште може да се гласа.

Mad Men - MONK 8:9
FARGO - Miss Fisher's Murder Mysteries 19:1
THE SOPRANOS - Suits 25:0
BLACK MIRROR - Daredevil 16:7

Monk, Fargo, The Sopranos и Black Mirror продолжуваат понатаму.
THE WIRE.jpg

vs.
ROME
HBO / BBC Two / Rai 2, 2005-2007
ROME.jpg

ДУЕЛ БР. 28
DARK
Netflix, 2017-???
DARK.jpg

vs.
SHAMELESS (US)
Showtime, 2011-???
SHAMELESS.jpg

Ја се чудам како воопшто дошло до дуел помеѓу The Sopranos vs Suits

Ајјјјјјјјј е сеа ме утепа dark и шејмлесс мамицата ми ја еба гг
Нишо мора Шејмлес, не можам, сепак е подолга и ептен се исповрзав со ликовите.

/
Shameless

The Wire

Dark - Со тешко срце :)

Не ми се верува дека Mad Men не отиде даље, јака ви е дрогата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom