leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Тебе девојко Агда тестото да не те викаа на прекар?Недомаќинки! Параспури! Па уште се фалат. Мене да не ќе ми се случи такво нешто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тебе девојко Агда тестото да не те викаа на прекар?Недомаќинки! Параспури! Па уште се фалат. Мене да не ќе ми се случи такво нешто?
Недомаќинки! Параспури! Па уште се фалат. Мене да не ќе ми се случи такво нешто?
@Шкорпион чекаме......![]()
@Шкорпион - прво па машко, а јас и по трет пат не успеав! Честитки за победата. Убав натпревар беше.![]()
Две прашања, како некој нов и неупатен во натпревариве и правилава - Како иде процесот на бирање рецепт, смее да се стави нешто кое било работено да речеме пред 6-7месеци или година дена итн.? И како да проверам дали е искористено во релативно "скоро време" одредено јадење/рецепт, за да знам што да одберам за следниов натпревар?
Извини за прашањава ама дека не ги следам сите натпревари не ми било познато до сега како идат работите во целост. Ако можеш ти или некој друг да ми одговори, па да земам да изберам некоја рецепта/предлог да дадам
Би требало да објавам до денес доколку ги имам одговорите.[DOUBLEPOST=1416336083][/DOUBLEPOST]
Фала на честитките. Мене твојот доста ми се допадна дека повеќе сакам бело лепче. Моето го направив темно затоа што рецептат бараше малце повеќе третман и тинтрање а моите сакаа црно интегрално лепче. Следново ќе успееш, ќе биде
.