[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Агдо ма ,што стори
giphy.gif

Само што јадев луѓе, ова не е фер што ми правите :D

Браво за сите учесници и нивните креации :)

Потрчав јас. :D
Не ставив мелено месо, ставив пилешко. Додадов сос со лук и многу малку доматно пире. Моцарелата совршено се растопи, на крај додадов и неколку сецкани маслинчиња. Еве како изгледаше тој оргазам:
Сигурно не се вкусни :icon_lol:[DOUBLEPOST=1416516667][/DOUBLEPOST]
Не туку зевај, дај твоите тортиљи да ги видиме :D

Јас одам да спремам тортиљи, се надевам ќе има и други кандидати за учество :D[DOUBLEPOST=1416676658][/DOUBLEPOST]WP_20141122_16_18_48_Pro.jpg

WP_20141122_16_20_11_Pro.jpg

WP_20141122_16_20_23_Pro.jpg

Еве ги моите тортиљи :D
Не правев според дадениот рецепт, пошо ми е лошо од печурки. Ги полнев со пилешко кое го исецкав на ситни коцки и го запржив со вегета, сол, мелен бибер, кари, мед и сенф. Тортиљите ги премачкав со павлака, мајонез и зачин ѕаѕики. Па ставив и свеж кромид сецкан на кругови и кисели краставички. Сеа не можам да дишам :pos:

Последно уредено:
what? алергична сум на печурки ја :D
Јас имам отровање од нив преживеано не јадам печурки. Али ова нашава со пилешко го спремила и со ѕаѕики види домаќинка сама си ги изела :D

Јас имам отровање од нив преживеано не јадам печурки. Али ова нашава со пилешко го спремила и со ѕаѕики види домаќинка сама си ги изела :D
ако ги исфрлам само печурките пред да јадам, и идеме :D знам за твоето епско тровање со печурки, жити мене не повтарај :icon_lol:

ако ги исфрлам само печурките пред да јадам, и идеме :D знам за твоето епско тровање со печурки, жити мене не повтарај :icon_lol:
Не става мури она печурки тоа ти велам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom